Imagini incredibile din Ucraina! Un bărbat care umbla gol pe stradă a fost „lichidat” de un şofer nervos

Publicat: 04/08/2020 | 20:35

Zilele trecute un eveniment ieșit din comun a fost observat în Ucraina, în orașul Odesa. Un bărbat a ieșit gol pe străzi, însă plimbarea lui nu a durat mult, fiind rapid pus la pământ de un șofer nervos.

Ucraineanul care a lăsat acasă orice inhibiție și a pornit pe dezbrăcat pe străzi a fost întâmpinat de un șofer nervos, care nu a stat prea mult la discuții. Bărbatul gol a încercat să blocheze traficul punându-se în fața unei mașini. Însă alegerea s-a dovedit una destul de proastă.

Șoferul mașinii blocate a reacționat vehement și nu a stat la discuții. A coborât din mașină și după ce i-a spus câteva cuvinte bărbatului dezbrăcat, i-a aplicat o lovitură puternică în cap, care l-a pus imediat la pământ. (CITEȘTE ȘI: SĂ VEZI ȘI SĂ NU CREZI! UN BĂRBAT S-A PLIMBAT GOL-GOLUȚ PRIN FAȚA CĂLĂTORILOR DIN GARA DE NORD)

Bărbatul și-a pierdut cunoștința pentru câteva clipe, rămânând întins pe jos. Se pare că întreg incidentul a avut loc în data de 27 iulie.

Vezi video AICI.

Gol în Gara de Nord

Scene asemănătoare au avut loc și în România, în Gara de Nord, unde acum câteva lui un bărbat s-a plimbat gol-goluț prin fața călătorilor. Atunci când oamenii legii l-au prins pe individ, el a devenit agresiv și l-a lovit pe un jandarm. (VEZI ȘI: BĂRBAT GOL PUȘCĂ, ÎMPUȘCAT MORTAL DE UN POLIȚIST! S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTR-UN BLOC DIN BUCUREȘTI VIDEO)

Un bărbat de 46 de ani s-a plimbat gol-goluț prin fața călătorilor din Gara de Nord. Oamenii care l-au văzut pe bărbat în ”costumul lui Adam” au rămas șocați! Autoritățile au fost sesizate, iar oamenii legii l-au prins pe individ. Însă, în acel moment, el a devenit agresiv și l-a lovit pe unul dintre jandarmi.

Pentru gestul său, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „ultraj” și „ultraj contra bunelor moravuri”.