Imagini incredibile! Cum arată Nelson Mondialu, după ce și-a pus toți dinții: „Sărăciilor care aveți gura plină de carii”

Publicat: 05/06/2020 | 22:22

Face ce face și iar ajunge în atenția tuturor! Nelson Mondialu și-a surprins din nou fanii cu o transformare incredibilă: după ce a ajuns la dentist, controversatul personaj și-a etalat noua dantură, pentru care susține că a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 67.000 de euro.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Nelson Mondialu aruncă în stânga și în dreapta cu bani, pentru a-și face toate plăcerile.

NU RATA – CE MAȘINĂ ȘI-A CUMPĂRAT NELSON MONDIALU! BOLIDUL L-A COSTAT 300.000 DE EURO

De această dată, după ce și-a achiziționat un bolid de lux în valoare de 300.000 de euro, Nelson sau „tata Nelson”, așa cum îi place să i se spună, s-a gândit la încă o investiție personală. Acesta a mers degrabă la dentist și și-a pus toți dinții, însă dantura este una provizorie, pe care urmează să o schimbe în toamna acestui an.

Nelson Mondialu și-a pus dantura provizorie

Nelson Mondialu a povestit totul despre experiența la dentist, pe vlogul său

Pentru că își ține mereu fanii la curent cu ceea ce face în viața personală și nu numai, Nelson Mondialu și-a anunțat urmăritorii și de această dată și le-a spus totul despre vizita la dentist.

„Lumea de-abia are bani de mâncare, să-și plătească chiriile. Cea mai tare fază va fi atunci când voi fi ultima dată la dentist, atunci când voi fi cu dinții în gură. Nu am crezut că o să ajungă să am dinți. Nu că aș fi sărac.

CITEȘTE ȘI – NELSON MODIALU ÎL DESFIINȚEAZĂ PE DORIAN POPA. ARDELEANUL L-A OFTICAT PE CÂNTĂREȚ CU O PISCINĂ MULT MAI MARE ȘI LA ÎNĂLȚIME. VIDEO

Mi-a fost frică și nu m-am mai dus să-mi fac dinții. Atunci când mi-am făcut extracțiile, stomatologul din Oradea care a vrut să-mi facă dinții și n-a reușit să mă combine, îl pupă tata. La fel și pe stomatologul din Zalău. Sărăciilor care nu aveți bani de dinți și aveți carii în gură, stați să vedeți ce cade pe voi zilele astea, așa să pomeniți de dinții mei în valoare de 67.000 de euro, ciudă, ciudă! Dinții provizorii până în septembrie” a spus Nelson Mondialu pe vlogul său, dar și pe contul de Facebook, acolo unde a postat și prima imagine cu transformarea spectaculoasă.