Imagini incredibile cu Oana Zăvoranu. Cum arăta vedeta, în urmă cu 20 de ani

Publicat: 14/12/2020 | 19:21

Oana Zăvoranu s-a numărat mereu printre divele transparente ale showbizului românesc. A fost tot timpul sinceră și asumată, atât cu faptele sale, cât și cu aspectul fizic. Tocmai de aceea, nu a avut niciodată probleme în a recunoaște faptul că s-a operat de mai multe ori la sâni. Mai mult, nu i-a fost niciodată rușine de cum arăta acum 20 de ani.

De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu nu s-a schimbat prea mult. Bruneta a fost mereu cochetă și a avut grijă de imaginea ei, iar acum, la vârsta de 47 de ani, este o adevărată bombă sexy, de mai, mai ai crede că de-abia a ieșit de pe băncile liceului.

În anul 2000, respectiv în urmă cu 20 de ani, Oana Zăvoranu avea sprâncenele puțin mai groase și se machia mult mai puțin, însă trăsăturile sunt aceleași ca în prezent, dovada vie a faptului că bruneta a avut grijă să se mențină în formă și să arate mereu ca o adolescentă.

Oana Zăvoranu este, în prezent, 100% naturală

Deși a apelat și ea la estetician pentru o perioadă, Oana Zăvoranu este, în 2020, o femeie naturală și se pare că cel mai mult îi place această variantă.

„Mi-am făcut a 9 a operație la sâni, ca să ajung ca la început, naturală, fără silicoane, cu sâni de adolescentă și mi-a ieșit! Sunt în situația în care pot iniția un nou trend al femeilor naturale, care nu au nevoie să se umple de plastic pentru a fi frumoase.
Consider că în prezent exista tendința total gresită, de a își face toate, operații care să le deformeze nejustificat.

Silicoane ca pepenii, talie mai subțire ca a unui somalez,( sinistru), și fund lat, mare de vadana( eu mereu mă întreb cum își țin astea echilibrul). Un corp armonios cu umerii svelți, talie de bun simț și fund mic, frumos, mai puțin lat decât umerii, este exact ce place ochiului normal și minții nepoluate. Și totul pornește de la cea mai cretină familie de surori din America, celebre pentru nimic!”, mărturisea bruneta, la un moment dat.