Imagini incredibile cu Loredana Chivu. Cum arăta blondina, înainte de a ajunge la estetician

Publicat: 07/12/2020 | 20:58

Acum este una dintre cele mai sexy femei din România, însă puțini știu cum arăta, de fapt, înainte de operațiile estetice. Este vorba despre Loredana Chivu, care reușește acum să întoarcă privirile tuturor bărbaților, cu formele ei. Cu toate acestea, puțini își mai amintesc cum anume arăta blondina, pe vremea când nu se tunase, încă.

Loredana Chivu arăta cu totul altfel în 2006, atunci când urca pentru prima oară pe podiumul școlii de modelling care i-a aparținut lui Carmen Pleșea. Ulterior ea a fost supusă mai multor operații estetice și a devenit celebră, fiind la un moment dat asistenta la emisiunea realizată de Dan Capatos.

La momentul respectiv, Loredana Chivu nu avea silicoane, nu avea acid în buze, nu avea fundul tunat. Anii au trecut, iar blondina și-a modificat toate părțile corpului care o complexau.

Loredana Chivu mărturisea ea însăși că operațiile estetice i-au schimbat evident înfățișarea. „Arătam altfel (n.r.- la vârsta de 16 ani), trăsăturile sunt aceleași, dar consider că am evoluat în bine. Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să mă dau cu gloss întruna. Arată mai bine așa. Toate femeile fac schimbări dacă simt. Am trei intervenții la sâni, primele silicoane au fost un eșec total. Am trecut de la minus 1 la cupa C sau D, la capitolul ăsta stau bine. La buze am injecții, ale mele sunt permanente, nu trebuie să le refac periodic”, declara Loredana Chivu în urmă cu ceva timp.

A primit prima pereche de silicoane după ce s-a dezvirginat

Blondina a devenit femeie alături de Alex Necula, cel care i-a și satisfăcut toate mofturile după prima noapte de amor, ca drept răsplată pentru că a fost virgină și care i-a fost și primul iubit.

„Pentru ca a fost virgina, Alex i-a pus Loredanei silicoane, i-a dat bani sa isi umfle buzele si ii satisfacea toate capriciile. Ea isi cumpara haine aproape zilnic, ceasuri, parfumuri. Totul pe banii lui Alex. La randul ei, Loredana mai trece cu vedea escapadele iubitului eu. Il si iubea, dar nici nu vroia sa piarda confortul de care se bucura”, ne spunea o prietenă apropiată blondinei, din acea perioadă, acum ceva timp.