Imagini incredibile cu Antonia. Artista s-a fotografiat cu fața plină de coșuri. FOTO

Publicat: 12/01/2021 | 08:14

Antonia reușește, pentru a nu știu câta oară, să își uimescă fanii din mediul online. Vedeta a apărut în mai multe fotografii cu fața plină de coșuri.

Artista este cunoscută pentru sinceritatea ei în fața admiratorilor și nu se sfiește să își arate defectele și imperfecțiunile. Totodată, ea susține că nimeni în lumea asta nu are tenul perfect.

„Din când în când fața mea izbucnește, dar am învățat să fiu în regulă cu asta. Doar copleșită de stres…asta e tot. Ei bine!”, a spus Antonia pe Instagram.

Fanii au apreciat-o

În loc să o jignească, așa cum, cel mai probabil în cazul altor vedete, Fanii au apreciat extrem de mult postarea Antoniei, iar mesajele transmise pe rețelele de socializare arată cât de mult este susținută vedeta.

Mulți au declarat că sunt și mai cuceriți de frumusețea ei, iar faptul că i-au apărut câteva coșuri la nivelul feței nu schimbă cu nimic farmecul pe care Antonia îl emană prin toți porii.

„Ești tot TU și în perioada asta. Trebuie să te accepți așa cum ești și să te iubești oricum. Felicitări pentru curaj!, Eu chiar nu înțeleg de ce ești atât de frumoasă…, Așa frumoasă și naturală”; sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.