Imagini incendiare cu Emily Ratajkowski din carantină. Cum stă închis în casă cel mai cunoscut model din SUA | FOTO

Publicat: 11/04/2020 | 11:06

Emily O’Hara Ratajkowski s-a născut pe data de 7 iunie 1991 și este actriță & fotomodel american de mare succes, originară din Marea Britanie. 

De o frumusețe și o senzualitate incontestabile, Emily Ratajkowski și-a câștigat, de-a lungul timpului, un număr imens de admiratori, aceștia luându-i cu asalt paginile de socializare și răsplătind-o cu aprecieri ”fără număr” de fiecare dată când postează fotografii în care formele apetisante îi sunt puse în valoare. Model și actriță, Emily a devenit una dintre “reginele Instagramului” – o urmăresc aproape 25 de milioane de oameni în mediul online.

Emily Ratajkowski, imagini incendiare din carantină

(CITEȘTE ȘI: BOMBĂ ÎN SHOWBIZUL INTERNAȚIONAL! KATY PERRY ȘI ORLANDO BLOOM URMEAZĂ SĂ DEVINĂ PĂRINȚI. ARTISTA A ȚINUT SARCINA ASCUNSĂ)

În această perioadă de criză medicală acută, oamenii păstrează distanța socială, iar vedetele sunt, la rândul lor, izaolate la domicilii. Dar asta nu înseamnă că au ”rupt” contactul cu admiratorii lor, cu atât mai mult atunci când este vorba despre fotomodele precum Emily. Deja se spune că orice bărbat de pe lumea asta și-ar dori să stea cu Emily Ratajkowski… în carantină, iar noul coronavirus ar trece, bineînțeles, în planul secund.

Emily este și o nonconformistă recunoscută, bându-și cafeaua în sufragerie, dezbrăcată, sau făcîndu-și fotografii atunci când iese de sub duș.  În ceea ce privește viața de familie, celebrul modelul a anunțat – în februarie 2018 – că s-a căsătorit cu producătorul de filme Sebastian Bear-McClard.

(VEZI ȘI AICI: O ARTISTĂ CELEBRĂ S-A DEZBRĂCAT ȘI A POZAT CU CELULITA LA VEDERE: „IATĂ-MĂ, FĂRĂ SĂ FIU RUȘINATĂ, CURAJOASĂ ȘI MÂNDRĂ SĂ…”)