Imagini în premieră de la începutul relației dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău + Dovezi inedite ale apropierii celor doi

Publicat: 11/01/2021 | 23:19

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par să fie noul cuplu al începutului de an. După mini-vacanța din Dubai, cei doi au plecat într-o escapadă romantică în Maldive. Cu toate că își țin, încă, relația ”la secret”, ușor, ușor, cei doi încep să se expună. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii savuroase.

Discret – secret, cam așa se poate caracteriza noul cuplu din lumea mondenă, Bianca Drăgușanu-Gabi Bădălău. Au ”debutat” în Poiana Brașov, de Crăciun, și-au ”consolidat” sentimentele la shopping ”calificat” în Dubai, iar acum se bucură de fiecare moment petrecut împreună într-un loc de-a dreptul excepțional, în îndepărtatele Maldive.

Cuvântul de ordine: discreția

Ea, o femeie puternică și independentă, el, afacerist de top, în plin divorț, dar mai celibatar ca oricând, par să fie perechea anului 2021.

Cu toate că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au încercat până acum să mențină o oarecare discreție când vine vorba de relația lor, în ultimele zile, pare că ceva s-a schimbat, iar fosta prezentatoare TV a lăsat la vedere unele mici detalii legate de companionul din Maldive.(CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM, SPECTACOL INCENDIAR CU MANELE, ȘAMPANII ȘI DEDICAȚII LA DUBAI! BIANCA DRĂGUȘANU ȘI GABI BĂDĂLĂU AU LUAT PARTE LA DISTRACȚIE)

Noi dovezi care consolidează relația dintre Gabi Bădălău și sexoasa Bianca Drăgușanu

Dovezile noii idile

Recent, Bianca Drăgușanu a lăsat la vedere mai multe deovezi savuroase. Inițial, în una dintre postări, fosta prezentatoare TV a prins în cadru „valiza” de la Louis Vuitton a lui Gabi Bădălău. De aici, detaliile au început ”să curgă”.

În urmă cu o seară, la cină, tot în postările Biancăi se pot observa, cu lejeritate, amănunte savuroase legate de vestitul companion. Așa cum puteți vedea și în galeria foto, Gabi Bădălău pare să fie din ce în ce mai prezent în postările sexoasei blondine. Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au imortalizat într-un moment de tandrețe. (NU RATA: GABI BĂDĂLĂU I-A PUS BIANCĂI DRĂGUȘANU UN ROLEX PE MÂNĂ?!)

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, moment tandru, la cină, în Maldive

Imagini de la începutul relației

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini de senzație, în prim-planul cărora se află noul cuplu din lumea mondenă.

Imaginile sunt realizate în preajma Crăciunului, atunci când Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut în hotelul ”Împăratul Romanilor” din Poiana Brașov. După cum se poate observa, la momentul respectiv, Gabi Bădălău s-a camuflat perfect pentru a masca relația cu Bianca.

Vă reamintim că fix a doua zi de Crăciun, Bianca Drăgușanu a petrecut într-un cadru restrâns alături de Florin Salam și Roxana Dobre. Masă la care, cu siguranță, a fost prezent și Gabi Bădălău. În ziua următoare, blonda și-a făcut bagajul și a trecut pe modul #FlyDubai, luându-și zborul spre ”tărâmul” miliardarilor. (VEZI ȘI: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA LUI GABI BĂDĂLĂU CU BIANCA DRĂGUȘANU: “SĂ O PREZINTE COPIILOR NOȘTRI MINORI”)

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, dansuri nocturne în Poiana Brașov

Gabi Bădălău, mega-controversă conjugală

S-au iubit și au doi copii împreună, însă viața a avut alte planuri pentru Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Cei doi au decis să pună capăt mariajului, iar de acolo până la izbucnirea unui adevărat război nu a mai fost decât un singur pas.

În instanță, artista îl acuză pe fostul soț că nu i-a lăsat nici casa, nici alte bunuri și că nu le acordă copiilor săi nici măcar pensia alimentară. Pe de altă parte, Gabi Bădălău le-a povestit jurnaliștilor, la ieșirea din tribunal, că fosta soție a avut o atitudine extrem de acidă și violentă la adresa lui și că nu se poate discuta cu ea, lucru contrazis de Claudia Pătrășcanu.

“Am venit pentru un divorț și pentru copiii noștri. Mi-e teamă doar de Dumnezeu. Depinde ce vor considera domnii judecători. Am venit și cu martori, cu mama, care a stat lângă noi și m-a ajutat în creșterea copiilor. Copiii sunt cu mine și vor rămâne cu mine. Eu nici nu am vorbit cu soțul meu aici. Nu am spus un cuvânt. Au vorbit domnii avocați.

Domnul Gabi mă amână, mă plimbă, nu vrea să înțeleagă că avem doi copii. Nu mă mai surprinde nimic. Nimeni nu a spus nimic, s-a amânat (n.r. procesul), pe motiv că poate ne vom înțelege, dar de un an de zile încercăm, adică eu încerc, pentru copiii noștri și pentru a primi un divorț pe care l-am solicitat de când el a devenit absent”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

„Ne judecăm pentru creșterea și educația copiilor, din păcate, soția mea are tot o atitudine agresivă. Îmi doresc ce e mai bun pentru copiii noștri, școlile cele mai bune, cel mai bun viitor. Din păcate, nu am cu cine să am dialog”, a spus Gabi Bădălău, la Antena Stars, după ce ambii au ieșit din sala de judecată.

Bianca Drăgușanu se răsfață în Maldive

Bianca Drăgușanu, două divorțuri „la activ”

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la starea civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi, la notar, pe 10 martie 2020.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.