Imagini în exclusivitate de la înmormântarea lui Costin Mărculescu

Publicat: 13/06/2020 | 11:43

E doliu în lumea showbiz-ului! Actorul Costin Mărculescu este condus pe ultimul drum de zeci de prieteni și apropiați. Cu lacrimi în ochi, oamenii care l-au iubit și prețuit, ba chiar l-au ajutat în momentele grele pe care le traversa, îi aduc un ultim omagiu celui care își începea o mult-visată carieră în actorie cu un rol  ”Liceenii”. CANCAN.RO are imaginile durerii, de la biserica ”Sfântul Gheorghe cel Nou”, acolo unde a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu.

CITEȘTE ȘI: COSTIN MĂRCULESCU, CONDUS PE ULTIMUL DRUM. ACTORUL ÎȘI VA DORMI SOMNUL DE VECI ALĂTURI DE…

Ca un trăsnet a picat vestea într-o noapte de miercuri spre joi, pe care mulți nu o vor uita: Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare, în baia locuinței în care locuia. Infarct au stabilit, câteva ore mai târziu, legiștii. Sicriul avea să ajungă apoi la capelă. Pelerinaj a fost acolo, începând de joi și până sâmbătă, ziua în care apropiații își iau rămas bun de la îndrăgitul actor.

Imagini în exclusivitate de la înmormântarea lui Costin Mărculescu. Slujba religioasă

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini dureroase de la biserică, acolo unde a început slujba. Ceremonia tristă de înhumare a lui Costin Mărculescu va avea loc în scurt timp. Rudele, prietenii, chiar și cei care nu au avut plăcerea să-l cunoască personal pe Costin s-au strâns la biserică și, cu capetele plecate, îi aduc un omagiu și-l vor conduce pe ultimul drum. Drum care se va sfârși la locul de veci din cimitirul Învierea, din Capitală.

AFLĂ AICI: COLEGUL DE BANCĂ DIN „LICEENII” AL LUI COSTIN MĂRCULESCU, MESAJ SFÂȘIETOR DE PESTE OCEAN. „A FOST UN BĂIAT DE NOTA…”

Mara Bănică, Silvana Rîciu, Dan Capatos, Luis Lazarus, Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, Andreea Tonciu, Puiu, Florentina… Sunt parte din oamenii care l-au cunoscut pe Costin și nu au putut lipsi de la tristul eveniment. Au adus coronae cu ultimele gânduri către cel care s-a chinuit în ultimii ani ai vieții, dar a parcurs dificilul drum cu demnitate. Nu a cerut ajutorul, deși prieteenii l-au simțit și nu l-au lăsat de izbeliște. Din păcate, Costin Mărculescu a cedat. Inima nu i-a mai rezistat. ”Te vom iubi mereu”, ”Sincere condoleanțe”, ””Rămâi veșnic în inimile noastre”… Mesaje care nu mai au nevoie de nicio explicație.

Costin Mărculescu avea 51 de ani și a murit în urma unui infarct

Costin Mărculescu a murit. Viață plină de regrete și neajunsuri

În viața lui Costin Mărculescu au apărut problemele de când școala lui de modelling a încetat să mai funcționeze. Maria, prietena actorului, ne-a povestit că acela a fost momentul în care a simțit că nu se mai poate ridica și că nu mai poate ajunge niciodată la un nivel la fel de înalt. Mai târziu, în viața lui Mărculescu au apărut datoriile, problemele și mai mari, depresia, singurătatea și chiar ideea că ar fi inutil. „Costin a fost mereu o fire plină de viață, un om care a dat cu 10 mâini, de toate, tuturor celor din jurul său. A murit singur, ca un câine. Niciun prieten, nicio rudă nu s-a gândit că ar fi putut să pățească ceva, în ciuda faptului că nu mai răspundea de câteva zile la telefon, pe Facebook nu mai postase nimic și el era foarte activ. E trist să-ți dea Dumnezeu un așa destin.

Ultima dată când am vorbit cu el a fost imediat după sărbătorile de iarnă. Se simțea trist, singur și tot mai departe de ceea ce era acum ceva timp. Îmi zicea că nu se simte împlinit, că uneori se simte inutil și ar vrea să facă mai mult. Voia să scrie o carte, să publice în ea informații și imagini cu vedete de la noi, cu sportivi, să facă ceva să iasă iar la suprafață. El cred că a clacat atunci când agenția de modelling pe care o avea a eșuat. Cred că a simțit că a eșuat el, ca om. Nu a alergat niciodată după faimă și a fost înconjurat numai de ghinioane, la un moment dat îmi zicea că se simte blestemat”, a spus Maria, pentru CANCAN.RO.

Luis Lazarus a venit la biserică pentru a-i aduce lui Costin Mărculescu un ultim omagiu

Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu. (NU RATA: COSTIN MĂRCULESCU A FOST DEPUS LA CAPELĂ. UNDE VA FI ÎNMORMÂNTAT)

Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989-1993. Pe parcursul anilor a participat la nenumărate emisiuni de divertisment pe mai multe posturi TV în postura de actor sau cântăreț

El a mai jucat în peste 2000 de spectacole de teatru în țară și străinătate, urcând pe scenă alături de actori precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Emil Hossu, George Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)