Imagini halucinante! Alex Bodi a publicat înregistrări făcute după ce Bianca Drăguşanu a luat mai multe pastile cu alcool. A fost găsită pe jos, lângă pat

Publicat: 16/03/2020 | 10:38

Imagini impresionante au fost făcute publice de Alex Bodi din casa fostei soţii, chiar în seara în care vedeta a luat mai multe pastile cu alcool! Înregistrările au fost realizate la scurt timp după ce afaceristul şi-a găsit fosta parteneră de viaţă  întinsă jos, lângă pat. Ei au divorţat la notar în urmă cu şase zile.

Citeşte şi: Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu: “Noi am avut o ceartă atunci în mașină”

Alex Bodi a publicat înregistrări făcute după ce Bianca Drăguşanu a luat mai multe pastile cu alcool

Deşi nu mai sunt soţ şi soţie, Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu continuă războiul. În miez ce noapte, controversatul om de afaceri a postat pe Instagram Stories filmări cu sertarul în care fosta soţie își ține medicamentele. După cum puteţi vedea în galeria foto a articolului, aceasta avea câteva zeci de cutii de medicamente, unele dintre ele cunoscute pentru faptul că dau dependență, dar și calmante și pastile care ar fi ajutat-o să adoarmă după o zi grea.

Citeşte şi: Alex Bodi nu lasă garda jos! Afaceristul o face praf pe Bianca Drăgușanu: “Și-a folosit propriul copil!”

“De aia e varză, frate! Uită-te! De aia e varză, şapte xanax-uri a luat! Şi vodkă”, a declarat Alex Bodi pe 29 februarie când s-a produs incidentul neplăcut. Pe imagini el a scris mesajul: “E normal aşa ceva pentru o mamă? OMG”, dar şi data când a făcut înregistrarea.

Pe o altă filmare, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu afirmă: “Efedrină, Diazepam… uite! Şi-a mutat farmacia, femeia asta, aici. Uite… sunt începute”, iar pe o alta: “Doamne, iartă-mă! Ferească sfântul!”.

Citeşte şi: Prima reacție a sexy-rusoaicei, după ce s-a întâlnit cu Alex Bodi în Londra chiar înainte de a divorța de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, declaraţii despre seara în care a fost găsită întinsă pe jos de Alex Bodi

Alex Bodi: Vreau doar să spui adevărul, să povestești de la ce a pornit scandalul dintre mine și doamna Madi.

Bianca Drăguşanu: Consider că mă șantajezi, dar o să povestesc. Noi am mers la un restaurant în acea zi în care a pornit totul, el mi-a luat telefonul cu tot cu parolă. Eu m-am dus acasă, am luat o pastilă de somn și am dormit. El a venit la mine și am dormit. În tot timpul asta, mama nu a dat de mine. A încercat să-l sune și pe el. Sora și prietenii mei au încercat să sune și ei. Toată lumea era îngrijorată pentru că nu se mai știa nimic de mine de 24 de ore.

Până la urmă l-a sunat pe cameră, m-a văzut și pe mine plângând și în momentul ala, fără să aștepte să-i explic eu, ea a început să se certe cu el. A sunat și la poliție și a trimis un echipaj. Eu i-am tot explicat ei, însă nu a vrut să mă asculte. În ziua aia el nu mi-a făcut nimic. Doar mi-a luat telefonul și nu a reușit să dea de mine. Ea s-a îngrijorat.

Alex Bodi: Eu am găsit-o la 6:00 dimineața dormit pe jos. Am filmări cu ea.

Bianca Drăguşanu: În momentul asta mă șantajezi. Eu am trăit în casă cu un om care m-a filmat non stop.

Alex Bodi: Dacă doamna Madi nu avea un limbaj greșit asupra mea eu o respectam. Am toate înregistrările de la ultimele trei apeluri la poliție.

Citeşte şi: Prima reacție a lui Victor Slav, după ce Bianca Drăgușanu a fost desfigurată de Alex Bodi: ”Pam, Pam”

Bianca Drăgușanu a trecut prin două mariaje eşuate

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020.