Imagini fabuloase de la mega-evenimentul din familia lui Adrian Minune

Publicat: 03/08/2020 | 19:05

A fost mega-petrecere în familia unuia dintre cei mai renumiți maneliști de la noi din țară. Karmen Simionecu , chef la dublu în vreme de pandemie. Artista și-a creștinat și a rupt turta fiicei sale, Sofia Rossa. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase de la super-petrecerea din familia lui Adrian Minune.

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor detalii și imagini savuroase de la mega-petrecerea din familia celebrului manelist Adrian Minune.(CITEȘTE ȘI: FIICA LUI ADI MINUNE S-A TRANSFORMAT ÎN FOTOGRAFUL PERSONAL AL SOȚULUI. I-A IMORTALIZAT TATUAJELE ȘI…)

Bucurie de nedescris pentru Karmen Simionescu  și Bogdan Căplescu. Fiica lui Adrian Minune și soțul ei și-au creștinat micuța. Așa cum era de așteptat, după ceremonia religioasă, cei doi soți au organizat o super petrecere.

Distracția, masa și dansul s-au organizat într-o superbă locație din apropierea Capitalei, acolo unde zecile de invitați ai celor doi s-au delectat cu cele mai delicioase preparate culinare și băuturi rafinate. De buna dispoziție a petrecăreților s-au ”ocupat” unii dintre cei mai talentați artiști de la noi din țară. Printre cei care au întreținut atmosfera s-au numărat Vali Vijelie, Taraful de la Clejani, dar și Leo de la Kuweit. Cu toate că a fost invitat de seamă, prospătul bunic, Adrian Minune nu a putut să stea departe de microfon. Artistul a oferit un moment de senzație alături de Taraful de la Clejani.(NU RATA: CARMEN SIMIONESCU, ADEVĂRUL DESPRE OPERAȚIILE ESTETICE. LA CE ARTIFICII DE ÎNFRUMUSEȚARE A APELAT FIICA LUI ADI MINUNE)

Adrian Minune și Taraful din Clejani, show de zile la botezul fiicei lui Karmen Simionescu

Adrian Minune, moment emoționant

La un moment dat, Adrian Minune a avut parte de un moment special. Adrian Minune Jr. a pus mâna pe chitară și împreună cu Leo de la Kuweit i-au cântat proaspătului bunic. Manelistul a fost copleșit de emoție și cu greu și-a stăpânit lacrimile. Melodia se pare că l-a atins extrem de tare pe artist, iar drept răsplată, Adrian Minune i-a îmânat fiului său o bancnotă calificată.

Adrian Minune, moment emoționant

Party până-n zorii zilei

Petrecăreții s-au lăsat duși cu greu acasă. Mai ales că bunicul Adrian Minune a animat atmosfera până dimineață. Celebrul manelist a etalat o formă de invidiat și un chef de viață nebun. Spre dimineață, Adrian Minune a revenit ”în joc”. Acesta a luat microfonul de la manelistul Leo de la Kuweit și a oferit celor rămași un spectacol matinal.(VEZI ȘI: FIICA LUI ADI MINUNE A FĂCUT ANUNȚUL AȘTEPTAT DE TOATĂ LUMEA. FANII LUI KARMEN, ÎN EXTAZ: „E TREABĂ SERIOASĂ”)

Adrian Minune, show de zile mari în zorii zilei

Carmen Minune, printre cele mai populare vedete din România

Pe scenă Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Căplescu, artista s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România, extrem de iubită și îndrăgită de publicul său. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în anul 2015. Melodia a devenit rapid un adevărat hit și i-a adus succes chiar și pe plan internațional. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. În 2018, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare alături de un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.

O altă melodie care a făcut furori pe piața muzicală din România este „Punjabi”, aceasta fiind un fel de remake al piesei „Chef de chef”, lansată de Adrian Minune, în urmă cu mulți ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.