Imagini fabuloase cu milionarul român care va fi extrădat în SUA + Cum se “antrenează” Larisa Iordache pentru Olimpiadă, la salon

Publicat: 29/04/2021 | 21:30

O nouă ediție incendiară CANCAN NEWS așteaptă doar să apăsați pe butonul PLAY. Iată, pe scurt, ce v-am pregătit în superproducția care spune totul despre vedetele din România.

IMAGINI FABULOASE CU ROMÂNUL EXTRĂDAT ÎN AMERICA

Milionarul Costi Alecu, fostul asociat al soțului Deliei, supranumit și “Regele criptomonedelor”, urmează să fie extrădat în America. Bărbatul s-ar fi ales cu sume colosale, după ce ar fi înșelat mai mulți cetățeni americani prin intermediul unor licitații false, prejudiciul ridicându-se la trei milioane de dolari. Cum se scălda în lux, până să fie prins, vedeți doar la CANCAN NEWS.

CUM O SUPĂRĂ TZANCĂ URAGANU PE MARYMAR

Relația dintre Tzancă Uraganu și Marymar a ajuns la momentul ”testului de infidelitate”. Bruneta i-ar fi descoperit un schimb de mesaje cu iubita lui Leo de la Strehaia, dar l-a iertat… Ce se întâmplă, de fapt, între manelist și logodnica lui, vă spunem în câteva momente.

LARISA IORDACHE ÎȘI PĂSTREAZĂ FRUMUSEȚEA LA NIVEL OLIMPIC

Larisa Iordache și-a revenit după problemele medicale și se pregătește pentru Jocurile Olimpice. Deocamdată nu în sala de antrenament, ci… la salonul de înfrumusețare. CANCAN NEWS vă prezintă imagini exclusive cu marea gimnastă.

CUM A REUȘIT FIZZ, ARTISTUL CU BLANĂ, SĂ DEVINĂ UN BOGĂTAȘ

Dacă nu el, atunci cine? Fizz, celebru nu neapărat pentru vocea sa, ci mai mult pentru hainele de blană cu care făcea furori acum ceva ani, a revenit în atenție! Peste noapte, se pare că excentricul artist s-a transformat în antreprenor și deținător de Bitcoin, iar noi vă arătăm dovezile, imediat!

GURA TÂRGULUI A VUIT: MARIUS ELISEI, TĂTIC LA NICIUN AN DE LA DIVORȚ?!

Gura târgului a vuit că noua iubită a lui Marius Elisei ar fi deja însărcinată, la nici un an de la divorțul acestuia de Oana Roman. CANCAN NEWS a luat legătura cu cei doi foști soți și a făcut lumină. Vă prezentăm declarații exclusive, imediat.