Imagini fabuloase cu Emily Burghelea! Cum își face parul la coafor, cu potaia în brațe!

Publicat: 31/07/2020 | 14:49

Emily Burghelea punea pe Insta Stories, în urmă cu doar câteva zile, imagini cu ea la coafor, iar acolo lăuda locația găsită la Constanța, unde s-a retras după scandalul de la Acces Direct, de pe Antena 1. Acum, Emily a pășit, din nou, pragul unui salon. Doar că e ceva aparte!

CITEȘTE ȘI: REACȚIA DURĂ A LUI EMILY BURGHELEA, DUPĂ CE ACCES DIRECT A ANUNȚAT CĂ VULPIȚA ȘI VIOREL AU COVID-19: „EU CRED CĂ, DE FAPT, ARE MULT MAI MULTĂ LUME DE ACOLO”

Emily găsea salonul perfect, pentru că avea nevoie urgent să-și facă părul. ”E totul ok aici. Aveam nevoie de spălat și coafat. Prețurile sunt bune, încep de la 70 de lei. În sfârșit am găsit un loc să-mi fac părul cum trebuie. E și drăguț aici. Ce bine-i să fii acasă, la Constanța”, spunea Emily, surâzătoare, într-un Insta Stories.

 

Emily Burghelea, țeapă la salon!

Luase o țeapă și de aceea era entuziasmată! ”Îmi trebuia o freză, că mă duceam la club. Fusesem la plajă și părul era răvășit. Am găsit pe google un salon. N-am știut nimic de el. Eu n-am întrebat la început de prețuri. Iar când să plătesc…Nu se poate, 350 de lei! Exagerat. O singură țeapă am luat și gata!”, vorbea Emily, tot într-un Insta.

NU RATA: CE STUDII ARE EMILY BURGHELEA, ASISTENTA DEMISIONARĂ DE LA ACCES DIRECT. CUM A AJUNS, DE FAPT, ÎN ANTENA 1

A revenit la salon. Doar că și-a urcat în poale …cățelul! Imaginile sunt fabuloase. Ea, cu părul ”amestecat”, mângâind micuțul cățel aflat ”nefiresc” acolo. Dar imaginea este, până la urmă, duuuulce! Se rezolvă cu părul, micuțul patruped ”cade” și se gudură pe lângă iubitoarea lui stăpână.