Imagini explozive: BRomania, filmat în timp ce se săruta cu un bărbat pe gură

Publicat: 13/12/2019 | 08:56

Matei Dima – cunoscut în showbiz sub nickname-ul BRomania – și-a luat fanii prin surprindere prin câteva imagini în care s-a sărutat cu un bărbat. Sub ochii uimiți ai privitorilor, BRomania nu a avut nicio reținere, iar scena va rămâne una antologică.

BRomania s-a ”descătușat”, realmente, în penultimul episod al serialului ”L-a seral”,  regizat de Vali Dobrogeanu. Iar sărutul respectiv a făcut parte, firește, din scenariu. În consecință, BRomania a ținut să aducă și unele precizări legate de această scenă, menționând că totul a ținut de… artă.

”Penultimul episod. Enjoy. Cum am facut-o si eu. Băăă, sa nu vă aud, a fost de dragul artei nu altceva”, a scris BRomania, convind fiind că scena respectivă va stârni foarte multe comentarii.

 

BRomania: ”„Trebuie să începem de undeva”

Matei a declarat, la un moment dat, că vine într-un moment în care este nevoie de mai multă comedie în industria cinematografică: „Trebuie să începem de undeva cu filmele comerciale, pentru că sunt foarte mulți oameni doritori să le consume. Este un moment bun pentru a face filme de comedie în România pentru consumul larg.”

BRomania se inspiră în fiecare zi pentru scenarii și personaje noi, pe care le adaptează în funcție de context: „Îmi fac mereu notițe din întâmplări zilnice și fiecare idee intră într-o anumită zonă. O idee poate fi spusă pe scenă, una într-un sketch, în timp ce alta poate fi o replică pentru un personaj pe care vreau să-l dezvolt într-un film.”

BRomania, nominalizat “Innovation of the Year”

BRomania a fost nominalizat la categoria “Innovation of the Year” cu un videoclip făcut pentru rapper-ul Destorm, pentru piesa “See Me Standing”.

“Mă bucur foarte mult că numele unui român a fost prezent printre câștigători la prima decernare a premiilor Youtube. Mulțumesc mult oamenilor care au votat, mulțumesc echipei cu care am realizat acest videoclip – Peter Gutter și Jose D Rodriguez care au produs videoclipul cu mine și lui Khaled Mokhtar care a făcut o treabă foarte bună ca DOP și editor al clipului. Și bineînțeles, familiei mele care m-a susținut enorm de mic, in special tatălui meu, Marian Dima care a pornit de jos si a muncit să asigure un viitor mai bun copiilor lui. Lui îi dedic acest premiu. Ziua a fost cu atât mai speciala, cu cat o altă constănțeanca, Simona Halep, ne-a făcut mândri, câștigând Turneul Campioanelor de la Sofia”, a declarat Matei Dima.