Imagini emoționante! Un băiețel a fugit de acasă ca să-și vadă mama, medic în prima linie care luptă împotriva coronavirusului

Publicat: 15/04/2020 | 16:23

Imagini emoționante! Un băiețel de cinci ani a fugit de acasă ca să-și vadă mama, medic în prima linie care luptă împotriva coronavirusului.

Un medic care lucrează în Spitalul din Trieste, Italia, luptă de o lună împotriva coronavirusului. Femeia are un băiețel de cinci ani, pe care l-a lăsat în grija bunicilor. Totul pentru siguranța familiei sale existând riscul să se infecteze cu coronavirus.

Băiețelul, însă, nu a mai suportat dorul de mama lui. Micuțul s-a strecurat afară din casă după o ceartă cu bunicii săi și a vrut să îi ceară unui șofer să-l ducă la mama lui. A fost, însă, văzut de un echipaj al poliției. (CITEȘTE ȘI: RAMONA BĂDESCU, MESAJ IMPORTANT, DIN ITALIA, PENTRU GABRIELA FIREA! GESTUL INCREDIBIL FĂCUT DE ACTRIȚĂ)

Oamenii legii l-au oprit, iar băiețelul le-a mărturisit acestora că vrea să-și vadă mama. Micuțul a fost dus înapoi la bunicii săi.

Din Italia au venit, în sfârșit, și primele vești ceva mai bune. Numărul persoanelor decedate din cauza noului coronavirus s-a diminuat, la un moment dat, iar mulți dintre italieni speră că vor reveni la viața lor de dinainte de pandemie.