Imagini emoționante! Ștefan Stan își leagănă fetița, iar Simona e numai ochi și urechi: ”Mama leoaică!”

Publicat: 21/12/2020 | 14:09

Ștefan Stan a devenit tătic acum trei săptămâni, când Simona, soția lui, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cântărețul, care s-a mutat de câteva luni bune în noua locuință din comuna Berceni, în așteptarea bebelușului, a uitat aproape complet de alte treburi și e numai în prejma micuței.

Simona este aceea care se ocupă zilnic de fetiță, dar Ștefan nu face un mic pas înapoi atunci când are ocazia! Ba chiar o și adoarme seara și, dacă tot e cântăreț, își folosește atuul în acest sens. Dar nu scapă neam de stricta supraveghere a Simonei. De altfel, un astfel e moment a fost urcat de artist pe rețeaua de socializare, iar în dreptul lui a inserat: ”Supravegheat îndeaproape de către mama leoaică dacă adorm puiul corespunzător!”

Se pare că lui Ștefan i-a ieșit mișcarea, dar ce micuță nu ar fi adormit liniștit când cântă, în șoaptă, Vocea României, ba mai e și legănată în același timp. ”Fericirea are chipul tău!”, ” Ce frumooos!!!”, ”Să vă trăiască”, ”Felicitări, frate! Să vă trăiască sănătoasă!”, au fost urările pe care Ștefan și Simona le-au primit de la fanii lor.

Ștefan Stan, de la emoții uriașe la lacrimi de bucurie

CANCAN.RO v-a prezentat, în exclusivitate, primele imagini cu fetița celor doi, chiar atunci când Simona și micuța au părăsit clinica particulară. Ștefan Stan a plecat atunci din timp de acasă, din Berceni, și a ajuns cu vreo oră înainte la destinație. Vocea României a descins în clinică, iar jumătate de oră mai târziu avea să iasă cu fetele lui. Cei doi proaspăt părinți au fost ajutați, până la mașină, de o amică. Au urcat și direct la locuința pe care Ștefan Stan o ”perioase” chiar în acea dimineață. Camera copilului era rezolvată din timp!

Ștefan Stan a trecut și prin mari emoții cu două luni înainte de a deveni tătic. Simona avea să ajungă la spital, la începutul lui septembrie, din cauza unor probleme. Revenea acasă, dar după ce amândoi au tras o mare sperietură. Important, fetița nu a fost afectată! Artistul avea să transmită, la scurt timp, un mesaj emoționant, pe pagina de socializare. “În siguranță”, “Vă mulțumim pentru mesaje” și “Alarmă falsă” au fost gândurile așternute pe fotografia postată de artistul de 43 de ani la scurt timp după ce a plecat cu soția lui de la clinica privată unde a Simonei i s-au făcut perfuzii.