Imagini emoționante. Cum a fost întâmpinat Jador pe aeroport, la întoarcerea în România – mama lui a plâns în hohote!

Publicat: 27/04/2021 | 10:53

La întoarcerea din Dominicană, Jador a fost așteptat de familie și toți cei dragi pe aeroport, dar și fanii s-au înghesuit să-l vadă pe faimos și să se fotografieze cu el.

Jador a ajuns de curând în România, după o lungă ședere în Dominicană. Deși și-a dorit mult să fie marele câștigător de la Survivor, faimosul s-a accidentat, iar din cauza numeroaselor probleme de sănătate, a fost nevoit să părăsească echipa.

Ajuns în România, Jador a fost întâmpinat la aeroport de toți cei dragi. Fanii s-au fotografiat cu el, iar mama lui a fost în lacrimi, mai ales atunci când a văzut că artistul șchiopătează.

Jador a părăsit Survivor din cauza problemelor de sănătate

Din cauza problemelor de sănătate, Jador a fost eliminat. Cu mari regrete, dar cu inima împăcată că a putut să facă parte dintr-un asemenea show, faimosul a vorbit despre experiența pe care nu o va uita niciodată.

Sincer, Jador le-a mulțumit oamenilor care îl iubesc și care l-au făcut cine este astăzi. Artistul a recunoscut că la el acasă a fost sărăcie mare înainte ca el să devină celebru.

„Prima luna a fost cea mai grea. Am plâns de foame, a fost foarte greu, dar mă bucur că m-ați invitat și am avut oportunitatea să vin aici.

Mi-am rupt dintele, piciorul, spatele stomacul. Luam pastile cu pumnul și nu știam pentru ce sunt. Am fost cel mai bolnăvicios de aici. A fost minunat. Dacă eu m-am accidentat, înseamnă că trebuie să câștige unul care chiar are nevoie.Mulțumesc Kanal d că m-ați invitat la acest show. Am  crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador.Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”,a spus Jador.

Sursă foto: captură Youtube