Imagini de ultimă oră cu “fortăreața” în care sunt închiși românii aflați în carantină

Publicat: 22/03/2020 | 00:21

Un important hotel de la periferia Capitalei a fost transformat în centru de carantină. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a pătruns în “tranșeele” războiului cu virusul ucigaș și vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu “fortăreața” în care sunt închiși românii aflați în carantină.(CITEȘTE ȘI: CHIAR ȘI-N PLINĂ PANDEMIE “FETELE”-S LA DATORIE!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în pozesia unor imagini de-a dreptul uluitoare cu “fortăreața” în care sunt închise persoanele aflate în carantină. (NU RATA: IMAGINI HALUCINANTE. BUCUREȘTENII AU IEȘIT LA PICNIC ÎN HERĂSTRĂU)

Unul dintre cele mai mari centre de carantină de la noi se află se află la marginea Capitalei. Mai exact, hotelul Phoenicia Express, care poate găzdui 150 de persoane, a fost transformat într-o adevărată ”fortăreață” în care sunt închiși cetățenii aflați în carantină. Persoanele care ajung aici sunt cazate individual și au parte de niște condiții mai mult decât decente.

Confort sporit pe timpul carantinei

Și asta pentru că hotelul de la periferia Capitalei este unul renumit și a pus preț pe confortul clienților săi. De acest confort beneficiază acum și cei care sunt băgați în carantină. (NU RATA: CORONAVIRUSUL BAGĂ SHOWBIZ-UL ÎN FALIMENT)

Nimeni nu intră și nici nimeni nu iese din hotel fără acordul autorităților. În permanență, în fața hotelului sunt mai multe autospeciale. Jandarmeria și Poliția Locală păzesc, 24 din 24, hotelul care a fost transformat în centru de carantină. (VEZI ȘI: COVID-19 A “VIRUSAT” ȘI INDUSTRIA PENTRU ADULȚI. SORA CELEI MAI EROTICE ASISTENTE TV A AJUNS SĂ…)

Camerele din hotelul de la marginea Bucureștiului arată foarte bine

Potrivit informațiilor noastre, în această locație au fost aduse mai multe persoane, cetățeni români, dar și străini, care au ajuns pe Aeroportul Henri Coandă din “zonele roşii” ale Europei. Potrivit autorităților, la nivelul municipiului București, în spațiile de carantină instituționalizată, sunt cazate 573 de persoane. (NU RATA: NEPOTUL MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI A PETRECUT DE ZIUA LUI ÎN “CARANTINĂ” CU IUBITA)

Așa arată “fortăreața” în care sunt închiși românii aflați în carantină

Situația în lume

Numărul total al deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 11.417, în timp ce numărul persoanelor infectate cu noul virus este de 276.462. Italia rămâne țara cu cele mai multe decese înregistrate 4.032 (47.021 persoane infectate), urmată de China – 3.255 decese (81. 008 persoane infectate) și Spania – 1.093 decese (21.571 persoane infectate). (VEZI ȘI: ULTIMA ORĂ! EX-IUBITUL MILIONAR AL ALINEI CRIȘAN ȘI-A PRIMIT SENTINȚA. JUDECĂTORII AU DECIS CĂ…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)