Imagini de neconceput cu ”Prințul țiganilor”. Barosanul Leo a coborât la metrou & a trecut la ”dietă” cu covrigi!

Publicat: 18/12/2019 | 22:50

Leo de la Strehaia a ajuns de nerecunoscut! Cel cunoscut drept “Prințul țiganilor” trece, clar, printr-o criză. Problemele cu justiția, dar și cele de sănătate, par să îi fi pus capac. Limuzinele sunt, deja, istorie, la fel și mesele copioase. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu Leo, pe numele adevărat Stelică Ion Mihai. În urmă cu cinci ani nu ți-ai fi imaginat că-l vei vedea în astfel de ipostaze.

În vară, Leo de la Strehaia a trecut prin momente de cumpănă. “Prințul țiganilor” a suferit un accident vascular cerebral și a ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii au făcut eforturi supraomenești ca să-i salveze viața. După ce a primit îngrijirile necesare și a fost supus unor analize amănunțite, bărbatul a primit acordul să părăsească unitatea medicală în care a fost internat. De atunci lucrurile nu ar fi mers tocmai bine pentru Leo de la Strehaia.

(VEZI AICI: LEO DE LA STREHAIA, PRIMELE IMAGINI ȘI DECLARAȚII DUPĂ ATACUL CEREBRAL)

Și-a potolit foamea cu clasicii covrigi

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe cel cunoscut drept “Prințul țiganilor” în zona Pipera din Capitală. Nu la bordul unei limuzine ci la… metrou! Imediat după ce a coborât din vagon, Leo de la Strehaia și-a potolit foamea cu celebrii covrigi. Un leu pentru fiecare bucată a plătit cel care, în urmă cu mai mulți ani, își etala bogăția cu fiecare ocazie. Între timp, și-a mai verificat telefonul mobil.

Într-un final, Leo de la Strehaia a intrat într-o mașină veche, semn clar că vremurile când făcea spectacol cu limuzinele din propriul garaj au apus de mult. Să fi fost pus la pământ de dosarele penale și de problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă? Asta doar el poate ști! Cert este că “Prințul țiganilor” nu traversează deloc o perioadă bună. Fără nicio exagerare, ultimele imagini cu el păreau de domeniul fantasticului în urmă cu aproximativ patru ani.

Leo de la Strehaia, cunoscut drept „Prințul țiganilor”, a luat o masă „low-cost”

(CITEȘTE ȘI: LEO DE LA STREHAIA ȘI DANA „CRIMINALA” ȘI-AU RETRAS DIVORȚUL DE LA JUDECĂTORIE!)

Imagini ireale cu Leo de la Strehaia

Nimeni nu și l-ar fi imaginat pe Leo de la Strehaia într-un metrou, alături de călătorii de rând. Iar faptul că și-a potolit foamea cu covrigi surprinde din toate punctele de vedere dacă ținem cont localurile de lux pe care le frecventa, în trecut, cel supranumit “Prințul țiganilor”. Însă sunt șanse mari ca Stelică Ion Mihai, pe numele său real, să revină în vârf. Are nevoie doar de răbdare și, logic, istețime.

(NU RATA: LEO DE LA STREHAIA CERE ROMÂNIEI DAUNE DE 10 MILIOANE €! MOTIVUL ESTE…)

A fost reținut sub acuzația de înșelăciune

În luna iulie, „Prințul țiganilor” a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi fost implicat într-un caz de înșelăciune alături de fiul său.

”Sunt nevinovat. Aparatele alea… urmau să se vândă. Nu le-a furat nimeni”, a spus Leo de la Strehaia în timp ce mergea spre mașina poliției.

Clientul meu a fost reținut pentru 24 de ore, acuzațiile sunt pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Este acuzat că a luat o marfă de la o anumită societate, plata nu a ajuns încă la scadență, dar a fost formată plângerea și în acest moment s-a luat măsura reținerii. Mâine va fi dus la audieri, la orele 11:00, în calitate de inculpat.

A prezentat exact cum au stat lucrurile, a dat o declarație destul de complexă, au durat vreo trei ore și ceva audierile, noi apreciem că nu este infracțiune, repet, a fost luată o marfă cu plata la termen , termenul expiră peste 32 de zile. Sub acest aspect, nu apreciem că ar putea să existe infracțiunea de înșelăciune, dar vom vedea. Se administrează probe, s-au efectuat percheziții. Vom vedea cum va fi administrat probatoriul în continuare”, declara Ioan Andrei Necea, avocatul lui Leo de la Strehaia.

(VEZI AICI: LEO DE LA STREHAIA A FĂCUT PREINFARCT. ANUNȚUL FĂCUT DE FIUL SĂU ÎN ACEASTĂ SEARĂ)

”I-au fost afectate mâna dreaptă și gura!”

Dana Criminala, soția lui Leo de la Strehaia, a vorbit, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România, despre starea de sănătate a celui supranumit ”Prințul țiganilor”, imediat după ce bărbatul a suferit un accident vascular cerebral.

Acum, Leo e mai bine. În urmă cu câteva zile, medicii au decis să-l externeze. Accidentul vascular cerebral i-a provocat semipareză pe partea dreaptă. I-au fost afectate mâna dreaptă și gura. S-a confruntat cu grave probleme de vorbire. A fost tratat bine în spital, dar acum trebuie să urmeze recuperarea acasă. Are regim drastic și din cauza diabetului, fără tutun, fără dulciuri, sare și grăsimi.

Urmează un tratament medicamentos riguros, are câte nouă pastile dimineața, la prânz și seara. E sub supraveghere strictă. Dacă nu respectă regimul impus de doctori, îl mănânc. Eu îi sunt asistentă personală, îi sortez medicamentele, fac mâncare de regim și îl pun la odihnă”, declara Dana Criminala, la începutul lunii septembrie, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)