Imagini de colecție cu părinții Deliei Matache! Cum au arătat aceștia în ziua nunții lor

Publicat: 12/02/2020 | 17:53

Delia Matache își iubește foarte mult părinții și, de fiecare dată când are ocazia, se mândrește cu aceștia în public. Recent, dorul de copilărie și de familia sa reunită a făcut-o ”să dea iama” în albumul foto al familiei și nu a ezitat să împărtășească momentele fericite ale părinților săi cu fanii de pe Instagram.

În fotografiile postate în urmă cu câteva ore pe Instagram Story, artista arătă tuturor cele mai pasionale momente petrecute între Gina și Ion Matache. O imagine de tablou este cea în care apar părinții săi în ziua nunții lor. Cei doi pozează apropiați și timizi, ca doi îndrăgostiți tineri și la început de drum.

Nu este prima dată când celebra cântăreață scoate de la naftalină imagini de familie, semn că… retrăiește cu drag cele mai măgulitoare amintiri din copilăria sa. În prezent, cei doi părinți ai artistei sunt despărțiți și fiecare a ales o altă cale. Tatăl ei, Ion Matache a ales drumul credinței în urmă cu câțiva ani. Bărbatul a ales să fie călugăr pe Muntele Athos.

În urmă cu câteva luni, părinții Deliei Matache și ai Oanei Matache au trecut printr-o perioadă dificilă. Ambii au avut probleme grave de sănătate.

„Am avut o tumoră la braţ. Am scăpat de ea şi mi s-a spus că este benignă şi că urmează o perioadă de recuperare. Fac lucrurile doar cu mâna dreaptă. Era o tumoră ţinută sub observaţie de vreo trei, patru ani. Când a început să crească, am decis că e mai bine să scăpăm de ea”a spus Gina Matache în noiembrie 2019 la Antena Stars.

În aceeași emisiune, la Antena Stars, mama artistei a povestit și despre problema fostului ei soț. Acesta suferă de polineuropatie, o boală care afectează nervii periferici multipli, numită neuropatie periferică, nervii periferici fiind cei din afara creierului și măduvei spinării.