Imagini cutremurătore din spital! Pacienți infestați cu coronavirus, întinși pe jos pe holuri

Publicat: 23/03/2020 | 16:36

Sunt imagini din spitalele din Spania, unde epidemia de coronavirus ia amploare. Sunt peste 1.000 de morți până astăzi. Bolnvii stau pe jos, în holurile spitalelor, în așteptarea eliberării unui pat.

Unitățile de terapie intensivă se prăbușesc în special la Madrid, unde pacienții sunt așezați pe jos, pe holuri, și așteaptă să găsească paturi disponibile.

(VEZI ȘI AICI: AM AFLAT IDENTITATEA PRIMULUI OM DIN ROMÂNIA UCIS DE CORONAVIRUS. CINE E, DE FAPT, GHEȘA MONDIALUL, INTERLOPUL TEMUT ÎN TOT ORAȘUL FILIAȘI)

Numărul de îmbolnăviri cu coronavirus și bilanțul persoanelor decedate în Spania sunt în continuă creștere.

E jale și în spitalul din Suceava

Condiții grele și în Spitalul din Suceava! Cadrele medicale sunt disperate, două dintre ele susțin că secție de oncologie s-a închis, iar echipamentele de protecție sunt insuficiente.

Asta în condițiile în care medicii infectați cu coronavirus au fost aduși acolo.

VEZI AICI: CUM ARATĂ PÂNĂ ACUM LUCRĂRILE LA INSTALAREA SPITALULUI DE NIVEL ROL 2 LA INSTITUTUL „ANA ASLAN”! FOTO

”Nu e o glumă să știi! E iadul pe pământ aici. Nu scapă nimeni, asta ți-o zic clar. Am un copil acasă și doar 40 de ani”, spune un cadru medical.

”S-a închis secția de oncologie, au băgat doctorii infectați deja. Au venit fără măști de protecție, sușesc, suntem toți carne de tun. E haos, nu mai înțeleg nimic. Ne vom infecta cu toții”, a declarat un alt medic.

NU RATA: UN MEDIC DE LA SPITALUL JUDEȚEAN COVASNA A FOST DEPISTAT POZITIV LA CORONAVIRUS: ”VOR FI PRELEVATE PROBE DE LA PERSOANELE CU CARE A INTRAT ÎN CONTACT”

Nu mai puțin de 52 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus.