Imagini cutremurătoare! Prăbușirea avionului Boeing 737 a fost filmată: se aprinde în aer, încearcă să aterizeze, apoi explodează VIDEO

Publicat: 09/01/2020 | 16:37

Momentele prăbușirii avionului de tip Boeing 737-NG al companiei Ukraine International Airlines, care avea la bord cel puţin 176 de pasageri, a fost filmată, iar imaginile sunt terifiante. Tragedia s-a produs la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran din Iran. Toți oamenii aflați la bord au murit.

Un filmuleț, făcut, din câte se poate observa, de cineva aflat pe o stradă situată la înălțime, a fost făcut public de televiziunea din Iran, apoi acesta a fost preluat de The Guardian. Se pare că ar fi vorba despre avionul ucrainean prăbușit. În filmare se observă cu avionul i-a foc, apoi încearcă să revină pe aeroport, întorcând. Luminița surprinsă de camera pierde altitudine, dispare, iar apoi se observă o mare de foc, după ce avionul a lovit solul și a excplodat.

„Avionul s-a prăbușit la 5 minute după decolare. Pilotul nu a contactat turnul de control și nu a anunțat nicio situație de urgență înainte de prăbușire”, a declarat purtătorul de cuvânt al Aviației Civile din Iran.