Imagini cutremurătoare din Suceava! Mandachi: ”E horror! N-am văzut așa ceva în 34 de ani!” VIDEO

Publicat: 04/04/2020 | 14:14

Ștefan Mandachi, afaceristul din Suceava care a inițiat proiectul 1cm.ro, de ajutorare a cadrelor medicale în lupta contra virusului COVID-19, a postat un filmuleț în care prezintă orașul pustiu. (CITEȘTE ȘI: CE I-A TRIMIS UN SUCEVEAN DIN CENTRUL FOCARULUI DE CORONAVIRUS LUI ȘTEFAN MANDACHI + REACȚIA OMULUI DE AFACERI VIDEO)

”1. Sincere aplauze pentru toți polițiștii din Suceava, care monitorizează orașul la milimetru. Pentru că mă simt în siguranță că nu mai orbecăie pe stradă toți inconștienții, care pot să împrăștie virusul. Bravo și Mulțumesc, Poliția! Nu iertați pe nimeni care nu respectă carantina strictă!!!!! Altfel, nu mai scoatem în veci Suceava din vraiștea în care este acum! Le-am zis ”Să trăiți, serviciu ușor!” (se aude). Cât de ușor poate fi serviciul lor… doar ei știu. Eu le dedic montajul ăsta.

1. Sincere aplauze pentru toți polițiștii din Suceava, care monitorizează orașul la milimetru. Pentru că mă simt în siguranță că nu mai orbecăie pe stradă toți inconștienții, care pot să împrăștie virusul. Bravo și Mulțumesc, Poliția! Nu iertați pe nimeni care nu respectă carantina strictă!!!!! Altfel, nu mai scoatem în veci Suceava din vraiștea în care este acum! Le-am zis ”Să trăiți, serviciu ușor!” (se aude). Cât de ușor poate fi serviciul lor… doar ei știu. Eu le dedic montajul ăsta. 2. E prima dată în 34 de ani când văd orașul Suceava gol-goluț, fără nicio ființă, nici măcar un câine pe stradă. Am avut de dus VIZIERE la tura de noapte (pază) de la Hotel, unde sunt cazate în mod gratuit cadre medicale care interacționează cu pacienții din spital. 3. Să nu uităm de medicii, asistentele, paznicii de la spital. Am avut un nod în gât când am trecut pe lângă spital. Am spus-o și în înregistrare. Am accelerat rapid cu mașina. Dar imaginează-ți că ai fi de serviciu acolo, cu un combinezon greu și inconfortabil pe tine, transpirat, cu ochelari, cu măști, cu mănuși și cizme. E horror! De aceea, haideți să-i aplaudăm, să-i încurajăm și să îi respectăm! Eu unul, o fac: mulțumesc!4. Traseu menționat în adeverință de serviciu: Str. Sofia Vicoveanca – Str. Morii prin Ana Ipătescu, Bld. 1 Dec. 1918, str. Făgărașului, în perimetru legal. Filmare legală în spațiul public. Cameră auto de bord cu ventuză, cf. legii. O am montată de vreo opt luni, de când m-a acuzat cineva că am depășit cu viteză, în timp ce eu nici măcar nu eram la volan.Salvăm Suceava www.1cm.ro

Publicată de Stefan Mandachi pe Sâmbătă, 4 aprilie 2020

2. E prima dată în 34 de ani când văd orașul Suceava gol-goluț, fără nicio ființă, nici măcar un câine pe stradă. Am avut de dus VIZIERE la tura de noapte (pază) de la Hotel, unde sunt cazate în mod gratuit cadre medicale care interacționează cu pacienții din spital.

ȘTEFAN MANDACHI, GEST IMPRESIONANT! DUPĂ CE ȘI-A PUS LA DISPOZIȚIE HOTELUL PENTRU MEDICII DIN SUCEAVA, ACUM LE OFERĂ ȘI MESE GRATUITE

3. Să nu uităm de medicii, asistentele, paznicii de la spital. Am avut un nod în gât când am trecut pe lângă spital. Am spus-o și în înregistrare. Am accelerat rapid cu mașina. Dar imaginează-ți că ai fi de serviciu acolo, cu un combinezon greu și inconfortabil pe tine, transpirat, cu ochelari, cu măști, cu mănuși și cizme. E horror! De aceea, haideți să-i aplaudăm, să-i încurajăm și să îi respectăm! Eu unul, o fac: mulțumesc!

ANCHETĂ LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII! ȘEFUL CORPULUI DE CONTROL A FOST DEPISTAT CU COVID-19. REACȚIA LUI NELU TĂTARU

4. Traseu menționat în adeverință de serviciu: Str. Sofia Vicoveanca – Str. Morii prin Ana Ipătescu, Bld. 1 Dec. 1918, str. Făgărașului, în perimetru legal. Filmare legală în spațiul public. Cameră auto de bord cu ventuză, cf. legii. O am montată de vreo opt luni, de când m-a acuzat cineva că am depășit cu viteză, în timp ce eu nici măcar nu eram la volan.

Salvăm Suceava www.1cm.ro, a scris Ștean Mndachi, pe pagina de socializare, și a inserat și clipul în care merge noaptea prin Suceava, pe străzile pustii.