Imagini cutremurătoare! Costin Mărculescu este scos din capelă!

Publicat: 13/06/2020 | 13:34

Imagini cutremurătoare la biserica ”Sfântul Gheorghe cel Nou”! Sicriul cu rupul neînsuflețit al actorului Costin Mărculescu a fost scos din capelă. Va urma drumul până la cimitirul Învierea, unde va fi înmormântat.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE DE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI COSTIN MĂRCULESCU

Prietenii lui Costin Mărculescu s-au strâns în fața bisericii, unde preoții au ținut o slujbă. După jumătate de oră, sicriul a fost scoss din capelă și introdus în mașina mortuară. La scurt timp, automobilul negru, plin de coronae, a plecat, urmat, cu pași mărunți, de cei care-l conduc pe Mărculescu pe ultimul drum.

Imagini cutremurătoare! Costin Mărculescu este scos din capelă!

Ca un trăsnet a picat vestea într-o noapte de miercuri spre joi, pe care mulți nu o vor uita: Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare, în baia locuinței în care locuia. Infarct au stabilit, câteva ore mai târziu, legiștii. Sicriul avea să ajungă apoi la capelă. Pelerinaj a fost acolo, începând de joi și până sâmbătă, ziua în care apropiații își iau rămas bun de la îndrăgitul actor.

NU RATA: MARA BĂNICĂ ȘI PEPE, DISTRUȘI LA ÎNMORMÂNTAREA LUI COSTIN MĂRCULESCU

Mara Bănică, Silvana Rîciu, Dan Capatos, Luis Lazarus, Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, Andreea Tonciu, Puiu, Florentina… Sunt parte din oamenii care l-au cunoscut pe Costin și nu au putut lipsi de la tristul eveniment. Au adus coronae cu ultimele gânduri către cel care s-a chinuit în ultimii ani ai vieții

Viață plină de regrete și neajunsuri

În viața lui Costin Mărculescu au apărut problemele de când școala lui de modelling a încetat să mai funcționeze. Maria, prietena actorului, ne-a povestit că acela a fost momentul în care a simțit că nu se mai poate ridica și că nu mai poate ajunge niciodată la un nivel la fel de înalt. Mai târziu, în viața lui Mărculescu au apărut datoriile, problemele și mai mari, depresia, singurătatea și chiar ideea că ar fi inutil. „Costin a fost mereu o fire plină de viață, un om care a dat cu 10 mâini, de toate, tuturor celor din jurul său. A murit singur, ca un câine. Niciun prieten, nicio rudă nu s-a gândit că ar fi putut să pățească ceva, în ciuda faptului că nu mai răspundea de câteva zile la telefon, pe Facebook nu mai postase nimic și el era foarte activ. E trist să-ți dea Dumnezeu un așa destin.

Ultima dată când am vorbit cu el a fost imediat după sărbătorile de iarnă. Se simțea trist, singur și tot mai departe de ceea ce era acum ceva timp. Îmi zicea că nu se simte împlinit, că uneori se simte inutil și ar vrea să facă mai mult. Voia să scrie o carte, să publice în ea informații și imagini cu vedete de la noi, cu sportivi, să facă ceva să iasă iar la suprafață. El cred că a clacat atunci când agenția de modelling pe care o avea a eșuat. Cred că a simțit că a eșuat el, ca om. Nu a alergat niciodată după faimă și a fost înconjurat numai de ghinioane, la un moment dat îmi zicea că se simte blestemat”, a spus Maria, pentru CANCAN.RO.