Imagini cu Smiley și Gina Pistol din autoizolare! Și-au recunoscut relația: îl sărută și îi face declarații în direct

Publicat: 09/04/2020 | 00:09

Smiley și Gina Pistol trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani de zile. Aceștia au fost extrem de discreți cu relația lor și au ținut-o departe de ochii curioșilor. La fel ca restul vedetelor cei doi se află în autoizolare și pare că le merge totul destul de bine.

De când a început epidemia de coronavirus toată lumea a rămas în case pentru a se proteja. La fel au făcut și Smiley și Gina Pistol care sunt „colegi” de izolare. Cei doi își petrec tot timpul unul cu altul: își bea cafeaua împreună, gătesc și se bucură de fiecare moment. (CITEȘTE ȘI: SMILEY ȘI GINA PISTOL, IZOLAȚI LA DOMICILIU DE TEAMA CORONAVIRUSULUI: ”TRIST, DAR ADEVĂRAT”)

Astăzi, Smiley a făcut un live pe canalul său de YouTube pentru a menține legătura cu fanii. Surpriza serii a fost când Gina i s-a alăturat în cadrul live-ului. Cei doi au vorbit mai deschis ca niciodată despre relația lor și au lăsat să se vadă cât sunt de îndrăgostiți. (VEZI ȘI: EA VREA NUNTĂ, DAR EL SE ESCHIVEAZĂ! DE CE NU VREA SMILEY SĂ SE ÎNSOARE CU GINA PISTOL: ”NU POATE TRECE PESTE ASTA…”)

Fanii au fost surprinși de cât de dezinvolți au fost cei doi, iar momentul culminant a fost atunci când Gina nu s-a mai putut abține și a făcut o declarație în direct. „Auzi, te iubesc! Hai acasă!”, a spus aceasta cu zâmbetul pe buze.