Imagini cu Maria Macsim Nicoară, realizate înainte să moară. Medicii au descoperit că  lipseau bucăți mici din creierul mezzosopranei

Publicat: 24/12/2020 | 11:03

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a stârnit multă revoltă în cele șapte luni de când ea a ajuns în comă la Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași. Eforturile medicilor în timpul în care ea a stat internată pe secția de neurochirurgie au fost uriașe și au crezut într-o minune, la fel ca și rudele artistei. Imaginile realizate înainte să moară vă pot afecta emoțional și, deocamdată, nu au fost făcute publice de familie. Conform unor surse, doctorii au descoperit că  lipseau bucăți mici din creierul mezzosopranei.

Ultimele fotografii cu Maria Macsim Nicoară, realizate înainte să moară

Sunt puține persoanele care au văzut cum arăta mezzosoprana la Opera din Iași după accidentul cumplit suferit pe 9 mai 2020  și, potrivit descrierilor acestora, ea era desfigurată când a ajuns pe mâinile medicilor. Ei au fost șocați când au văzut primele analize ale artistei. Codrin Nicoară a spus că rănile grave sunt din cauza căzăturii puternice suferite de soția lui, în urma căreia s-ar fi lovit puternic de pereți. Atenție, urmează detalii au un puternic impact emoțional! În urma unor analize pe care i le-au făcut specialiștii, se pare că lipseau bucăți mici din creierul Mariei Macsim Nicoară, relatează radical.wowbiz.roRegretata solistă a murit azi-noapte, iar cei dragi se pregătesc acum să o conducă pe ultimul drum.

Nu rata: Informații revoltătoare în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Ce decizie au luat anchetatorii

Maria Macsim Nicoară, ultimatum primit de la soțul ei înainte să ajungă în comă la spital

Părinții și alte rude de-ale mezzosopranei Maria Macsim Nicoară au mărturisit într-un interviu că toate economiile ei s-au dus către vila în care locuia împreună cu soțul ei, Codrin Nicoară, în Aroneanu. Pe lângă bani, ea a investit și sentimente… își dorea enorm să aibă o casă în care să trăiască fericită. Din păcate, fericirea sa a fost de scurtă durată alături de pianistul care este mai tânăr decât ea cu 11 ani, iar relația lor s-a răcit și problemele se iscau foarte ușor. Mai mult familia ei a subliniat că soțul său, Codrin Nicoară, i-ar fi dat un ultimatum… un termen limită ca să părăsească locuința din Aroneanu: vara aceasta. Artista de la de la Opera Națională Română Iași nu voia să facă acest lucru și, cu inima frântă de suferință și greutățile prin care trecea alături de partenerul ei de viață, le-a povestit și colegilor despre asta.

“Ea se temea să o ia de la capăt, să renunțe la tot. Ea a făcut foarte multe lucruri în casă, din banii ei. A mai trecut o dată printr-o relație din care a plecat cu mâinile în buzunar. Nu voia să se întâmple asta din nou și de aceea a ținut să rămână lângă Nicoară”, a dezvăluit una dintre colegele Mariei Macsim Nicoară pentru jurnaliștii de la bzi.ro.

Citește și: Presupusa amanta soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară trăiește un coșmar: “Nu am avut…”