Imagini cu Lidia Buble în sânii goi, făcute publice astăzi. Oare Răzvan de la Neatza ce zice?!

Publicat: 22/12/2019 | 12:12

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România, care impresionează nu doar cu vocea extraordinară, ci și cu fotografiile pe care le postează pe contul personal de Instagram.

Citește și: Răzvan Simion a răbufnit după ce o femeie l-a atacat pe el, dar și pe Lidia Buble. Cu cine au fost comparați cei doi soți

Recent, Lidia Buble a urcat o poză în care apare în sânii goi. Oare Răzvan de la Neatza, iubitul ei, ce zice?! Nu avem de unde să știm, dar fanii au fost, cu siguranță, încântați. Și așteaptă și pe viitor astfel de fotografii cu idolul lor.

Lidia Buble, complet goală în noul videoclip

Cea mai recentă melodie, „Lacătul și femeia”, deși e lansată de doar câteva zile, face furori în rândul iubitorilor de muzică. Nu doar versurile și vocea cântăreței au atras atenția fanilor, ci și apariția sa în videoclip.

Iubita lui Răzvan Simion apare în noul său clip complet goală, zonele intime fiind acoperite de niște cărți. Imaginile fac deliciul publicului, care apasă pe butonul de repeat, ca să o mai vadă și să o audă pe Lidia Buble.