Imagini ca-n filmele de acțiune pe străzile din Constanța. Taximetrist, amenințat cu un cuțit de un client. Video

Publicat: 13/04/2020 | 23:47

Un șofer de taxi din Constanța a avut parte, duminică noapte, în timp ce se afla la muncă. Bărbatul a fost amenințat de un client cu un cuțit.

Poliţiştii locali au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, acesta fiind identificat şi oprit pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa.

„Astăzi, în jurul orei 00.15, poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că şoferul unui autoturism care efectuează transport în regim taxi ar fi ameninţat cu un pistol de către o persoană.

Poliţiştii locali au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, acesta fiind identificat şi oprit pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa.

Imagini spectaculoase cu încatusarea unui individ care a amenințat cu arma un taximetrist EXCLUSIV! Noaptea trecută, un taximetrist din Constanta a luat un client, care, în timpul cursei, l-a amenințat cu un pistol. Taximetristul a reușit pana la urma să-l convingă pe client sa puna pistolul în portbagaj și să își anunte un coleg. Colegul a sesizat un echipaj de la Poliția Locală. Imediat polițiștii locali au identificat taxiul în trafic și l-au reținut pe individul cu pistol(cu aer comprimat). La acțiunea care s-a petrecut pe bulevardul Mamaia, au participat și polițiștii de la Secția 1. Individul cu pistol, în vârstă de 37 de ani, a primit de la Poliția Locală o amendă de 10.000 de lei pentru ca nu a respectat prevederile ordonanței militare nr. 3, iar polițiștii Secției 1 l-au amendat cu 5.000 de lei pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Publicată de Reporter Neptun TV pe Luni, 13 aprilie 2020

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că la volanul autovehiculului se afla un tânăr de 22 de ani, iar pe scaunul din dreapta faţă, un bărbat de 37 de ani”, transmite Poliția Constanța. 

Cine este agresorul

Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul de 37 de ani ar fi avut asupra sa un pistol cu aer comprimat, iar din cauza faptului că şoferul autoturismului tip taxi nu s-ar fi simţit în siguranţă, acesta ar fi introdus pistolul în portbagaj, fără ca asupra sa să fie exercitate acte de violenţă sau ameninţări, continuând cursa.

Poliţiştii locali l-au amendat pe bărbatul în cauză, cu sancţiune în valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.M 3/2020, acesta fiind predat poliţiştilor Secţiei 1, care au aplicat o sancţiune contravenţională în cuantum de 5.000 de lei, la Legea 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor.