Imagini ca-n filme! Polițiști locali, bătuți în Bârlad. Motivul scandalului este ireal: „Mor de foame și ei…”. VIDEO

Publicat: 28/12/2020 | 21:46

Doi polițiști locali din Bârlad au bătuți și agresați de un cetățean căruia i-au atras atenția că nu are mască. Mai mulți cetățeni i-au sărit în ajutor celui care nu respecta măsurile obligatorii.

Conflictul s-a produs pe 24 decembrie, în mijlocul zilei și a centrului Bârladului. Pentru că nu purta mască de protecție, un bărbat a fost oprit de doi polițiști locali pentru legitimare.

Agenții i-au transmis să-și acopere nasul și gura pentru că se află în spațiu public deschis, însă tânărul a devenit brusc violent. Imediat, polițiștii au încercat să-i pună cătușele. Bărbatul a devenit violent și, susținut de alți cetățeni aflați întâmplător în zonă, i-a lovit pe cei doi agenți, potrivit vremeanoua.ro.

Ce nemulțumiri avea tânărul

În imagini, se observă cum bărbatul îi lovește pe polițiști cu capul în fața. Unuia îi sparge nasul, iar celuilalt îi deschide arcada și îl umple de sânge. „Mor de foame și ei nu mă lasă în pace”, urlă, disperat, tânărul, care cere să fie lăsat liber. În tot acest timp, pe fundal, se aude: “Dă-i, dă-i!”. Ulterior, unul dintre agenți este bruscat și de un alt cetățean.

Scandalul s-a încheiat după aproximativ 20 de minute. Neavând nicio o soluție, polițiștii de la locală își cheamă colegii în ajutor. Tânărul violent a fost identificat, în timp ce ceilalți agresori au reușit să scape.

Agenții au făcut plângere penală pentru ultraj. Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad caută să-i identifice pe toți cei care au luat parte la scandal.

Citește și: Un bărbat din Argeș s-a urcat băut și fără permis la volanul mașinii cu numere false, apoi s-a oprit direct într-un tractor