Imagini bulversante de la prima nuntă realizată în plină pandemie. Câți invitați au avut

Publicat: 01/04/2020 | 08:34

Pandemia de coronavirus impune restricții sociale drastice, dar asta nu însemnă că, în pofida tuturor greutăților și a veștilor medicale triste, viața nu merge mai departe. Doi îndrăgostiți și-au unit destinele, iar ceremonia a fost una adaptată situației din această perioadă medicală extremă.

Jen Andonian și Matt Shearer au spus ”Da” în fața ofițerului de Stare Civilă, dar ceremonia s-a desfășurat în cadru restrâns din cauza condițiilor impuse de riscul infectării cu noul coronavirus. Jen și Matt sunt implicați, la rândul lor, în această luptă dusă împotriva COVID-19, iar cei care au participat la ceremonie au stat… la 6 metri distanță. Doar6 invitați – purtând măștile chirurgicale, firește – au fost alături de fericiții miri care au anulat ceremonia pe care o plănuiseră pentru 20 martie.

”Sunt circumstanțe neobișnuite, dar o ceremonie de nuntă a avut loc astăzi în cupola Ether, aducând zâmbete câtorva invitați care au participat la ceremonie. Aceștia au stat la o distanță de cel puțin șase metri. La ora 11 dimineața, Jen Andonian, MPH, manager de proiect pentru MGH Center for Disaster Medicine, s-a căsătorit cu Matt Shearer, analist senior la Johns Hopkins Center for Health Health și cercetător asociat la Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health. Cei doi au petrecut amândoi ultimele săptămâni, făcând parte din echipele care luptă împotriva COVID-19. Odată cu înrăutățirea focarului de coronavirus și cu implementarea măsurilor de distanțare sociale, cuplul a fost nevoit să își anuleze planurile inițiale de nuntă din 20 martie. Dar nicio pandemie nu poate opri iubirea adevărată”, a fost mesajul postat în mediul online.

(CITEȘTE ȘI: ALERTĂ MEDICALĂ. NOUL CORONAVIRUS A FOST DEPISTAT ȘI AICI. NIMENI NU S-AR FI AȘTEPTAT LA ASTA)