Imagini +18 cu „partenera” lui Dorian Popa, primite pe pont@cancan.ro + Ajung Smiley & Gina Pistol la altar, după botez?

Publicat: 24/06/2021 | 21:30

Superproducția CANCAN NEWS vă prezintă o nouă ediție cu cele mai tari exclusivități din showbiz. Apăsați pe butonul PLAY și aflați totul despre vedetele momentului!

ARTISTA PAMY, CENTRUL ZVONURILOR DIN MEDIUL ONLINE

Este agitație mare în mediul online! Cunoscuta artistă Pamy, care a lansat o piesă și alături de Dorian Popa, e pusă în prim-plan de internauții care vorbesc pe la… colțuri! CANCAN NEWS vă prezintă imagini și informații explozive, primite pe celebra adresă pont@cancan.ro.

VA ÎMBRĂCA SAU NU GINA PISTOL ROCHIA DE MIREASĂ?

Au devenit părinți și și-au botezat fetița în mare secret, iar acum întrebarea este: când sau dacă vor ajunge la altar Gina Pistol și Smiley?. Ce spune proaspăta mămică: va îmbrăca sau nu rochia de mireasă? Aflați doar de la CANCAN NEWS, în doar câteva momente.

BIANCA IORDACHE ȘI ALEX BODI, ADEVĂRUL DIN SPATELE DESPĂRȚIRII

Cine pe cine a părăsit? CANCAN NEWS vă prezintă detaliile neștiute din spatele despărțirii lui Alex Bodi de Bianca Iordache. Avem declarații exclusive din partea șatenei, dar și reacția musculosului despre noua femeie din viața lui.