Imagini +18 cu Mihai Trăistariu gol, goluț. S-a scos la vânzare pe un site de adulți!

Publicat: 19/02/2020 | 23:05

Tot ce a postat Mihai Trăistariu, până acum, pe diferite rețele de socializare, a fost doar ”o joacă de copil”. Controversatul cântăreț s-a pozat gol-goluț și vinde imaginile nonconformiste pe un site pentru adulți. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, pozele +18. Atenție, conținut nerecomandat minorilor. (CITEȘTE ȘI: FILMĂRI RARE CU UNUL DINTRE PROPRIETARII CELOR MAI SCUMPE MAȘINI DIN ROMÂNIA! ARE UN „GARAJ” DE 3 MILIOANE €, DAR…)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul uluitoare, în prim-planul cărora se află Mihai Trăistariu și care sunt, cu desăvârșire, nerecomandate minorilor. (NU RATA: ”PRINȚESA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA A ”FUGIT” DE ACASĂ, NOAPTEA, ÎN PAPUCI! MOTIVUL…)

Toate pozele pe care Mihai Trăistariu le-a postat până acum pe Facebook și nu numai sunt doar ”o joacă de copil”. Cânărețul nu s-a oprit doar la fotografiile în chiloți. Artistul a dat dovadă de un nonconformism ieșit din comun și s-a fotografiat gol-goluț, în toată splendoarea. Din câte se pare, Mihai Trăistariu a vrut să se mândrească cu bărbăția sa și a urcat mai multe poze, în care apare fără haine, pe un site dedicat adulților, acolo unde cei care vor să-l vadă în costumul lui Adam trebuie să plătească un abonament lunar de 5 dolari. Pozele uluitoare le puteți vedea în GALERIA FOTO. (VEZI AICI: MIHAI TRĂISTARIU O IRONIZEAZĂ PE ROXEN, REPREZENTANTA ROMÂNIEI LA EUROVISION 2020)

Mărturia exclusivă a cântărețului

”E un cont la care minorii nu au acces și în felul acesta am scăpat de comentarii. Toată lumea mi-a sărit în cap că pun poze mai indecente la care au acces copii. Așa că am ales să îmi pun pe această platformă unde trebuie să plătești un abonament lunar. Cum minorii n-au card, am elucidat și această problemă. N-am făcut-o pentru bani. E doar un abonament simbolic de 5 dolari. Acest site este o platformă pentru vedetele care vor să posteze fotografii din intimitate”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Mihai Trăistariu și-a urcat pozele incendiare pe un site dedicat adulților

Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre cea mai rușinoasă situație intimă

În ultimii ani, Mihai Trăistariu a uimit cu ipostazele în care s-a fotografiat în timp ce avea doar lenjerie intimă pe el, dar și cu mesajele intime pe care le-a primit de la doamne și domnișoare… Iar, în urmă cu aproximativ o lună, cântărețul a ieșit din nou în evidență! De data aceasta, artistul a așternut pe Internet cinci situații neplăcute din timpul școlii și tot atâtea bune. Experiența rea trăită în clasa a VIII-a i-a oripilat pe mulți dintre cei care au citit mărturiile lui Mihai Trăistariu. (NU RATA: FIUL LUI MARCEL TOADER RUPE TĂCEREA LA 6 LUNI DUPĂ CE ȘI-A ÎNGROPAT PĂRINTELE)

“Mini interviu (eu cu mine)… Cinci RELE din timpul școlii…

  1. Eram prin gimnaziu. Când primeam scrisori de la prieteni de departe, din țară, prin poștă … le corectam cu roșu și le trimiteam înapoi.
    2. Am fost tocilar convins. Într-a VIII-a am învățat pentru examen … toate cele 8 comentarii PE DE ROST. Cuvânt cu cuvânt. Într-a XII-a, pentru BAC, am învățat primele 10 comentarii pe de rost… din totalul de 107, după care am abandonat ideea. Și am început, DE NEVOIE, să învăț logic. La oral am luat 10.
    3. În liceu, nu mi-au plăcut Istoria și Chimia. Drept pentru care am copiat la greu. Ca să nu-mi stric media. Tocilaru’… tot tocilar.
    4. Într-a IV-a am cerut-o în căsătorie pe colega mea. Monica o chema. I-am trimis un bilet printre rânduri, de la coleg la coleg … Biletul n-a mai ajuns la Mona. Tovarășa învățătoare l-a citit în fața clasei: «Mona, vrei să te căsătorești cu mine? Câți copii vrei să avem? Tu mă iubești… că eu te iubesc?» Mona a început să plângă de rușine, iar pe mine m-au tuns zero. Aveam 10 ani.
    5. În clasa a VIII-a, terorizat și înspăimântat de profa de franceză (Florea o chema ??? ) am făcut caca pe mine și am stat toată ora așa”, a scris Mihai Trăistariu pe contul lui oficial de Facebook, dar și pe Instagram.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)