Imaginea zilei cu Margherita de la Clejani! Și-a scos silicoanele la vedere

Publicat: 12/12/2020 | 13:07

Margherita de la Clejani dă o nouă lovitură, doar că de data asta nu pică sub incidenta legii, ci doar atinge incendiarul: și-a scos la vedete frumusețe de silicoane! S-a fotografiat în sânii goi, pe Internet!

A ieșit o adevărată operă de artă, în fața căreia internauții s-ar fi grăbit să facă zeci de comentarii. Doar că Margherita a scos secțiunea de la postare, pentru a evita eventuale remarci nelalocul lor. Vedetă care a avut, e drept, un an 2020 zbuciumat, cu suișuri și coborâșuri. Artista a fost implicată într-un accident de mașină în Capitală, în urma căruia a fost depistată sub influența substanțelor interzise. Apoi, avea să fie acuzată că ar fi lovit și amenințat două angajate. (CITEȘTE ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI ARUNCĂ BOMBA! BRUNETA VREA SĂ DEVINĂ MAMĂ)

Imaginea zilei cu Margherita de la Clejani! Și-a scos silicoanele la vedere

Cu toate acestea, spune că a avut parte de un an bun! ”Anul acesta pentru mine a fost unul foarte bun, foarte productiv, pentru că am învățat foarte multe lucruri din fiecare experiență. Am început așa, să aleg, ce e bine, ce e rău. Nu știi atunci când ești tânăr dacă ai făcut o alegere bună sau nu. Mai greșim și noi! Viața este ca un ocean așa, pe care eu îl parcurg cu pași mărunți!”, avea să declare Marga. (NU RATA: MARGHERITA DE LA CLEJANI, UN NOU DOSAR PENAL! VEDETA I-AR FI AMENINȚAT ȘI LOVIT PE ANGAJAȚII UNEI FIRME IMOBILIARE)

”Am încurcat anumite chestii, am ales prieteni nepotriviți, m-am băgat în anturaje nepotrivite, chestii de-ale tinereții. Important este că atunci când greșim, să învățăm ceva. Cel mai important este să te iubești, să te respecți pe tine și să fii foarte atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău”, a mai spus fata Clejanilor.