Imaginea zilei cu Elena Gheorghe: goală în cadă, multă spumă și … nu e totul!

Publicat: 11/02/2020 | 18:40

Elena Gheorghe a oferit imaginea zilei: este în cada plină cu spumă aromata și citește. Toată numai un zâmbet, frumoasa artistă se adresează fanilor săi, cărora le propune să sărbătorească ziua iubirii.

”Ziua iubirii e in fiecare zi, trebuie doar sa-ti dai voie s-o sarbatoresti. Important este sa nu uiti sa iti acorzi timp si tie, sa fii in echilibru cu tine, sa te intelegi, sa ai grija de tine, iar daca te iubesti asa, celor din jurul tau le va fi atat de simplu sa te iubeasca.

Cel putin o data pe saptamana, ma rasfat cu o baie cu spuma, citesc o carte buna, in surdina pun muzica preferată”, a scris artista pe Instagram, în dreptul fotografiei de milioane.

Elena Gheorghe își învață copiii aromâna

Elena Gheorghe nu are numai o carieră de succes, ci şi o familie de nota 10. Ea a devenit mamă de fetiţă anul trecut. Artista mai are un băiat cu soţul său, pe Nicholas, pe care l-a adus pe lume în 2013.

De precizat că îndrăgita cântăreață vrea, din tot sufletul, ca micuții ei, Amelie și Nicholas, să învețe aromâna. Băiatul a făcut deja primii pași în acest sens.

“Știe să cânte «Lună albă», «Ma tsi s-adar». Este piesa lui preferată. Îi place foarte mult și îmi spune tot timpul că el este machedon. Îi place ideea asta, să fie machedon”, a spus Elena Gheorghe potrivit libertatea.ro. “Sunt cuvinte pe care le înțelege – mă rog, fiind un dialect al limbii române, e destul de simplu, dacă ești un pic atent, înțelegi. Sunt foarte multe cuvinte împrumutate. Până la urmă, o să învețe”, a mai spus artista.

Gheorghe Gheorghe, tatăl Elenei, este cel care își dorește cel mai mult ca limba aromână să fie dusă mai departe de Amelie și Nicholas. Bărbatul le vorbește deja nepoților săi în machedonește.