Imaginea cu ecografia 4D a unui bebeluș din UK a făcut înconjurul lumii! Medicii spun că gestul făcut de fetița nenăscută în timpul scanării se întâmplă o dată la “un miliard”

Publicat: 09/01/2021 | 20:34

Imaginea în care apare ecografia 4D a unui bebeluș din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a făcut înconjurul lumii! Și asta pentru că în timpul scanării, fetița nenăscută a făcut un gest obscen, despre care viitorul tătic a spus că ar fi, de fapt, cu dedicație pentru 2020, anul în care pandemia de coronavirus a oprit lumea în loc și a adus multe probleme. Medicii au spus că întâlnesc un astfel de caz o dată la “un miliard” de ecografii 4D.

Imaginea cu ecografia 4D a unui bebeluș din UK a făcut înconjurul lumii

Chelsea Furnival, o tânără din Newport, un orășel situat South Wales, a mers zilele trecute să își facă o ecografie 4D, pentru că bebelușul a fost mai activ decât de obicei și voia să se asigure că totul este în regulă. Viitoarea mămică a fost însoțită în cabinetul doctorului de partenerul ei de viață, Adrian Witt, relatează jurnaliștii de la The Mirror.

În vârstă de 23 de ani, femeia a izbucnit în râs când a văzut cum a fost imortalizată fiica sa nenăscută. După cum puteți observa în imaginea de mai jos, bebelușa arată “semnul păcii” cu mâna dreaptă. Tinerii cred că prințesa pe care o vor cunoaște în curând va fi una cu personalitate puternică.

“Ne-am uitat cu toții și ea avea degetul mijlociu ridicat. Nu ne-am putut opri din țipete, literalmente, am plâns. Cu cât privești mai mult ecografia, cu atât devine mai amuzant”, a declarat Chelsea Furnival, conform sursei citate.

“Noi încă râdeam în mașină, pe când eram în drum spre casă, pentru că eu m-am gândit: «Cum poate un bebeluș care se află în uter să înjure?». Eram isteric. A fost un fel de: «La revedere, 2020»”, a mărturisit viitorul tătic pentru mirror.co.uk.

O fetiță a făcut un gest rușinos în timp ce mămica ei făcea o ecografie 4D prin care se observă dezvoltarea fătului © Kennedy News and Media
O fetiță a făcut un gest rușinos în timp ce mămica ei făcea o ecografie 4D prin care se observă dezvoltarea fătului © Kennedy News and Media

Nu rata: Rosanna Davison, Miss World 2003, a devenit în sfârșit mamă de gemeni, după ce a pierdut 15 sarcini

Medicii consideră că momentul potrivit pentru a face o ecografie 4D este perioada cuprinsă între 24 şi 34 de săptămâni de sarcină. Potrivit declarațiilor sale, atunci bebeluții sunt destul de dezvoltați pentru a fi vizibili în detaliu –  expresia feţei etc – şi, în acelaşi timp, au destul spaţiu pentru a se deplasa în uter şi astfel vor fi furnizate mai multe imagini din unghiuri diferite.

Citește și: Alexandra Diaconescu și-a ascuns sarcina timp de 8 luni: “Sunt norocoasă să te am alături, Mădălin Mogoş”. Azi, fosta concurentă de la Insula Iubirii a anunțat și sexul bebelușului | FOTO

Sursa foto: Kennedy News and Media