Imaginea care va face toate divele invidioase! Cum arată sânii Loredanei Groza: artista i-a pozat goi, în toată splendoarea

Publicat: 10/03/2020 | 13:52

Loredana Groza a ajuns la vârsta de 49 de ani, dar dacă îi analizăm formele și trăsăturile, am zice mai degrabă că are 20 de ani și poate concura cu succes cu puștoaicele de 20 de ani. Deținătoarea unui trup armonios și extrem de sexy, Loredana Groza le-a oferit internauților cea mai hot fotografie cu putință: fără nicio reținere, vedeta a pozat cu sânii goi. 

Pe contul ei de Instagram, Loredana Groza a postat cea mai sexy imagine de până acum. Complet dezbrăcată, artista și-a lăsat sânii la înaintare și i-a acoperit doar cu câteva șuvițe de păr, motiv pentru care internauții au rămas muți de uimire atunci când au văzut-o într-o astfel de ipostază. Like-urile au început să curgă, iar bărbații nu au putut să nu-i admire vedetei bustul, în toată splendoarea lui.

La cei 49 de ani pe care îi are, Loredana Groza arată demențial și deși toată lumea o pune la zid că s-a operat de prea multe ori, trebuie să recunoaștem că a apelat la medicul estetician tocmai pentru a-și corecta toate complexele. În urmă cu ceva timp, Loredana Groza a mărturisit, întrebată fiind de numărul intervențiilor estetice, că nimeni nu este perfect, dar nu a confirmat și nici nu a infirmat faptul că a apelat la medicul estetician pentru anumite retușuri.

„Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.”, a declarat Loredana Groza, într-o emisiune tv.