Imaginea care nu mai are nevoie de cuvinte. La 83 de ani, o bătrână coase măști pentru a le dărui celor care au nevoie

Publicat: 06/04/2020 | 10:55

În plină pandemie de coronavirus, oamenii le vin în ajutor medicilor așa cum pot mai bine. O bătrânică din Republica Moldova a devenit virală pe internet, căci la cei 83 de ani ai săi, aceasta coase măști pentru a le dărui celor care au nevoie de ele, în lupta cu noul coronavirus. 

De când cu epidemia de coronavirus din România, pe internet circulă tot felul de povești legate de cei care ajută în lupta contra Covid-19, prin tot felul de metode. Nu doar medicii sunt eroi, ci și oamenii care au înțeles gravitatea situației și fac orice pentru a oferi un mic sprijin.

EXEMPLU | Cum salvează un medic din Italia bolnavii de cancer în plină criză a coronavirusului

O bătrânică din Republica Moldova a devenit virală pe internet, iar povestea ei a impresionat pe toată lumea. Deși la anii ei, respectiv 83 ar trebui să le citească povești nepoților și să-și trăiască bătrânețea în liniște, aceasta s-a apucat să facă măști pe care să le doneze, ulterior, celor care au mare nevoie de ele. Povestea bătrânei a fost făcută publică de către fiica ei, pe Facebook.

„Este …MAMA..
oameni buni la vârsta de 83 ani..
coase măști….pentru a le dărui celor….ce duc lipsa…
Sărut mâna…dragă MAMĂ????????????” a scrs Iulia Popov, fiica bătrânei de 83 de ani, pe contul ei de Facebook, acolo unde a și atașat o fotografie emoționată cu cea care, la vârsta ei, ajută în lupta împotriva Covid-19.