Imaginea care anunță ”cutremurul” în căsnicia Biancăi: Alex Bodi, la un pahar de șampanie cu fiica unui bogătaș din Ardeal!

Publicat: 06/03/2020 | 22:26

Bianca Drăgușanu chiar e intrat în zodia ghinionului! Alex Bodi, nimeni altul decât soțiorul ei scump, apare alături de fiica unui mare bogătaș, ciocnind un pahar de șampanie! Asta după ce în cursul aceleiași zi, musculosul s-a certat cu Bia, dimineață, apoi, la amiază, în parc, atunci când a vrut să-și lovească soacra, rămasă mută de uimire! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are informațiile de ultimă oră despre ”ispita” blondă pe care Alex o soarbe din priviri.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, însoțiți de bunica Madi, au ieșit în parc, la o plimbare și o joacă scurtă cu fetița lor. Doar că a fost haos. Cei doi s-au certat, iar mama Biancăi a intervenit. Alex Bodi a devenit, atunci, violent. A vorbit urât, apoi a încercat chiar să o lovească pe bătrână cu capul în figură. Puțin a lipsit să nu se întâmple o nenorocire! (CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS MAMA BIANCĂI DRĂGUȘANU A SUNAT LA 112 ÎN URMĂ CU PUȚINE MOMENTE! A ANUNȚAT CĂ GINERELE EI O AGRESEAZĂ ÎN PARC + UN ECHIPAJ DE POLIȚIE A INTERVENIT LA FAȚA LOCULUI)

Femeia s-a retras, iar Alex și Bianca s-au ”răfuit”, câteva zeci de secunde, pe bancă. Scandalul s-a încheiat, iar personajele deloc pozitive din părculețul de distracții s-au retras spre casă. CANCAN.RO aruncă bomba, la doar câteva ore după scandalul de vineri, de la amiază: Alex apare alături de o frumoasă blondină, e tot numai un zâmbet, ba chiar ciocnește un pahar de șampanie cu ea! Este imaginea care anunță ”cutremurul” în căsnicia Biancăi cu Alex Bodi?

Alex și misterioasa blondă, la un pahar de șampanie

Sexy-blonda a urcat fotografia pe Instagram la doar câteva ore după ce Alex se certase cu Bianca în parc! Cine este misterioasa alături de care musculosul se simte în largul lui? Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, tânăra este fiica unui important om de afaceri din România, prieten cu Neluțu Vraga, nimeni altul decât patronul echipei de fotbal CFR Cluj. Așa că nu miră faptul că în garajul tatălui blondei sexy se găsește o adevărată colecție, între care un Lamborghini Urus. (VEZI AICI: VEDETA SHOW-ULUI ”LA MĂRUȚĂ” A NEGOCIAT ÎN SECRET CU ANTENA, IAR BOȘII PRO TV AU EXPLODAT CÂND AU AFLAT!)

Bianca Drăgușanu, lacrimi în direct: ”Așa sunt eu!”

Bianca Drăgușanu (38 de ani) a dezvăluit vineri, după amiază, la Kanal D că Alex Bodi a fost prima persoană care a sunat-o de ziua ei, dar nu tocmai pentru a-i ura de bine, ci pentru a-i aduce reproșuri. Vedeta a izbucnit în plâns, în direct, și a povestit totul. Alex i-a făcut o scenă de gelozie din cauza unei fotografii pe care Bia a postat-o pe Instagram și unde apare îmbrăcată cu un sacou roz.

„Situatia este în felul următor. Eu tot încerc de un an jumătate să fiu cea mai bună variantă a mea. Eu sunt un om mândru de mine și de realizările mele. Consider că nu am ce să îmi reproșez, mai ales în relația pe care o am cu actualul meu soț, cu oamenii alături de care lucrez. Eu consider că am milioane de motive să fiu fericită și să fiu iubită. Nu vreau să plâng de ziua mea, dar plâng”, au fost primele cuvinte ale Biancăi. (NU RATA: ”CELULĂ DE CRIZĂ” ÎN FAMILIA ANDREEI BĂLAN… AZI, SE DECIDE DIVORȚUL!)

 „Eu sunt un om atât de transparent încât am ajuns de nu mai pot să mă prefac. Dacă simt să plâng, eu plâng. Dacă eram fericită, veneam și dansam. Sunt în situatia în care singurul lucru să mă descarc e ca să fiu așa, plângând de ziua mea, cine știe ce se poate întâmplă până diseară. Poate lucrurile se vor schimba în bine și se vor remedia. Inițial, stabilisem să ieșim la un restaurant, dar pentru că la mine lucrurile nu sunt foarte clare, încă nu știu ce o să fac. Știe toată lumea și știe o țară întreagă, vedeți cum sunt. (AFLĂ ȘI: FOSTA LOGODNICĂ L-A DAT ÎN JUDECATĂ (DIN NOU!) PE CUNOSCUTUL MILIARDAR ROMÂN!)

Mă crezi că nici nu mai știu ce să fac? Știu doar că azi e ziua mea și că ar fi trebuit să fiu fericită. Anumite chestii nu depind neapărat de mine, dar încerc să-mi dau putere și să încerc să-mi revin. Va veni timpul să vorbesc și să iți povestesc. Mama mă intreabă „mai poți?”. Teoretic, Dumnezeă îți dă cât poți duce, dar eu simt că nu mai pot să duc. În momentul în care am să vorbesc, eu cred că vor vorbi foarte tare faptele. Când voi veni să vorbesc despre ce mi se întâmplă, mă voi simți eliberată”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)