Imaginea care a devenit virală! Doi italieni s-au căsătorit, în plină epidemie de coronavirus. Cum au arătat mirii

Publicat: 13/03/2020 | 16:44

În plină epidemie de coronavirus, doi italieni s-au gândit să-și unească destinele! S-au îmbrăcat elegant și au mers la starea civilă, însă nu au uitat cel mai important detaliu! Vă vine sau nu să credeți, cei doi au spus marele „da” cu masca de protecție pe față!

Epidemia de coronavirus din Italia a dus la decesul a peste 1000 de persoane, la închiderea diverselor afaceri, iar numărul celor infectați cu virusul Covid-19 a ajuns la peste 15.110. Cu toate acestea, doi tineri s-au gândit să facă marele pas din viața lor într-o situație de criză, așa că au mers degrabă la Starea Civilă și s-au căsătorit.

Ea-îmbrăcată elegant, într-o rochiță de culoare verde și cu un buchet de flori albe în mână, iar el-elegant, îmbrăcat într-un costum gri, zâmbesc, din priviri, într-o fotografie care a devenit virală pe Instagram.

Doi italieni s-au căsătorit, în plină epidemie de coronavirus

De ce? Vă spunem noi. Și, vedeți și singuri! Cei doi miri nu au uitat că țara lor este extrem de afectată de epidemia de coronavirus, iar pentru că țin foarte mult la sănătatea lor, dar și la a celor din jur, nu și-au uitat măștile acasă. Tocmai de aceea vă spuneam, mai sus, că zâmbeau din priviri!

Situația din Italia este cum nu se poate mai gravă. Țara se află în plină epidemie de coronavirus și s-au înregistrat, până acum, nu mai puțin de 1.016 de decese și peste 15.110 persoane infectate cu coronavirus. Italia se află, în continuare, în carantină.