Imaginea care a dat-o de gol pe Andra: ”Ești însărcinată?” Reacția ciudată a artistei

Publicat: 20/02/2020 | 19:53

”Vina mea”. Este noua piesă pe care a lansat-o, iar fanii ei au fost, pur și simplu, copleșiți. Cântăreața a postat o fotografie, apoi, care a dat naștere la speculații. Este însărcinată talentata artistă?

Putem spune că Andra chiar arată spectaculos în clipul melodiei: decoltată și cu un umăr ”dezvelit”! De ajuns pentru ca fanii să reacționeze. (CITEȘTE ȘI: ANDRA, CONFESIUNILE MOMENTULUI: ”ÎȚI PUI O MIE DE ÎNTREBĂRI DUPĂ O DESPĂRȚIRE DUREROASĂ!”)

“Ești cea mai bombă!”, “Regină”, “Ești perfectă”, “Superba ca întotdeauna”, “Cea mai cea”, “Regina cu voce de înger”, sunt câteva dintre comentariile-compliment pe care Andra le-a primit cât ai clipi.

Dar, o fotografie… Andra a postat imagini de la filmări și este îmbrăcată într-o superbă rochie neagră, iar mâinile sunt lipite de abdomen, așa cum o fac, de regulă, viitoarele mămici. ”Ești însărcinată?”, a fost unul dintre comentarii. Andra nu i-a dat fanului un răspuns, păstrând misterul. (NU RATA: SANDRA IZBAȘA, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU OCTAVIAN BELLU, CU AJUTORUL LUI FLICK DOMNUL RIMĂ: ”NU UITĂM NICIUN MINUT…”)

Andra, super piesă: ”Vina mea”

Artista a vorbit despre ultima ei piesă, despre care spune că este îndrăgostită. „Sunt îndrăgostită de piesa «Vina mea» și nu cred că putea o fi o perioadă mai potrivită să o lansez decât în februarie, luna dragostei. Este o piesă cu multă emoție în care cred că se vor regăși toți cei care au trăit o poveste cu final trist, deși au depus toate eforturile că relația să meargă, însă când iubești cu adevărat, respecți alegerile persoanei de lângă tine, chiar dacă fericirea lui nu mai este în brațele tale”, a spus Andra. (VEZI AICI: CUM A REUŞIT ANDRA SĂ SLĂBEASCĂ 15 KILOGRAME! „NU ŢIN UN REGIM DRACONIC PROPRIU-ZIS ”)

În videoclipul piesei apare actorul Adrian Nartea, cel care joacă în urmăritul serial ”Vlad”. „Îmi place muzica Andrei, o ascult adesea cu toată familia mea, iar pe Andra o simpatizez și o admir, așa că m-am bucurat să primesc propunerea de a apărea în clipul piesei. Sper să îi port noroc și să ajungă un mare hit!”, a declarat Nartea.