Imaginea a devenit virală! Cum a reacționat bătrânelul din imagine ieri, după ce l-a prins ora 14:00 în oraș

Publicat: 26/03/2020 | 08:53

Potrivit măsurilor impuse în Ordonanța Militară 3, bătrânii de peste 65 de ani au voie să iasă la cumpărături doar în intervalul orar 11-13, însă un bătrânel din Botoșani a fost prins pe străzi la ora 14, iar întreaga scenă a avut loc ieri. Pentru a „fenta” legea, bătrânelul s-a gândit la o metodă ingenioasă, ca în filme!

Un bătrânel din Botoșani a fost prins cu treburi prin oraș, însă pentru că știa că nu are voie să fie pe străzi după ora 13, s-a gândit la un lucru de-a dreptul ingenios în momentul în care a zărit pe stradă un echipaj de poliție, la numai câteva sute de metri de el.

Cât poate să dureze starea de urgență în România. Când s-ar putea încheia totul

Pentru a nu avea probleme, bătrânelul, echipat cu o sacoșă din plastic și îmbrăcat bine pentru vremea de afară s-a ascuns, la propriu, după o clădire, așteptând ca oamenii legii să treacă. Imaginea a devenit virală și a fost postată pe pagina de Facebook „Polițiștii au umor”, alături de mesajul: „Când ai peste 65 de ani și te prinde ora 14 pe străzi”. Internauții s-au amuzat copios, iar mulți dintre aceștia au mărturisit că atitudinea bătrânelului a fost una extrem de amuzantă. Pe de altă parte, alții au spus că situația le stârnește milă.

Cu toate acestea, imaginea a devenit de-a dreptul virală în mediul online, iar clipul video cu bătrânelul care pândește, la propriu, echipajul de poliție a adunat numeroase vizualizări pe Youtube.

Klaus Iohannis a declarat carantină totală în România

Ca urmare a răspândirii noului coronavirus pe teritoriul României, președintele Klaus Iohannis a declarat carantină totală, pe o perioadă nedeterminată. Mai mult, șeful statului a punctat faptul că bătrânii peste 65 de ani nu mai au voie să iasă din casă decât pentru cumpărături, în intervalul orar 11-13.