Imaginea a devenit virală! Cu câți lei vând aceste două fete un pahar de limonadă, în Berceni

Publicat: 23/06/2020 | 09:13

În plină pandemie de coronavirus, două fetițe din Berceni s-au gândit să le facă oamenilor ziua mai bună și să-i aștepte pe stradă cu un pahar de limonadă proaspătă. Lucrul la care nu se gândeau nicio secundă a fost acela că gestul lor va deveni viral pe rețelele de socializare.

Sesizăm cu toții că zilele caniculare au început deja să-și facă simțită prezența, așa că atunci când mercurul urcă în termometre, ce ar putea fi mai bun în afară de o limonadă proaspătă și rece? Ei bine, două fetițe din Berceni au profitat din plin de acest lucru și au făcut limonadă pe care au vândut-o în fața casei, cu numai 5 lei paharul. Trecătorii au fost impresionați de gestul lor și cu toții s-au oprit pentru a le lăuda inițiativa, dar și pentru a se răcori cu un pahar de limonadă.

Două fetițe vând limonadă în Berceni

„Pana vin cei de la poliția comunitară sa și respecte cu strictețe postul / Ajungem si noi in 20 min / In pandemie …Vin ,cei de la PLC / Bravo copii…felicitari / Asa făceam si noi cînd eram ca ele / Bravo copii / Stai ca vin aia corecții, bon fiscal oferiți?!” sunt câteva dintre comentariile primite de cele două fetițe, pe un grup în care s-a postat fotografia cu ele.

NU RATA – CE ESTE PIRAMIDA ALIMENTELOR ŞI CUM NE AJUTĂ ÎN VIAŢA DE ZI CU ZI

Inițiativa copilelor, lăudată și de Anuryh, fosta ispită de la Insula Iubirii

Copilele i-au atras atenția și brunetei Anuryh, fosta ispită de la Insula Iubirii. Aceasta a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu un grup de copii din care fac parte și cele două fetițe care au preparat limonada și i-a îndemnat pe internauți să cumpere de la ei.

Anuryh, alături de grupul de copii cu limonadă

Dragii mei vecini din Popesti – Leordeni , pe Strada Drumul Fermei 87 – gasiti ceeea mai buna limonada ! Avem aici o gasca de mici intreprinzatori care si-au pornit o mica afacere si credeti-ma ca s-au organizat foarte bine !

CITEȘTE ȘI – GHIMBIR CU MIERE. TRATAMENTE UIMITOARE PENTRU SĂNĂTATE ȘI SLĂBIT

Aveti limonada simpla , cu fructe de padure sau menta ! Absolut delicioasa! Si chiar au si o oferta – Cumperi o limonada , a doua este la 50% reducere ! Ma bucur mult cand vad astfel de initiative venite din partea unor copii minunati ! Va felicit dragii mei si felicitari parintilor vostrii pentru ca va sustin ideile si va ajuta sa le puneti in practica !

Sunteti minunati! ?” a fost mesajul postat de Anuryh, pe rețeaua de socializare.