Imagine incendiară cu Andreea Bănică! Artista s-a pozat în cadă, aproape goală

Publicat: 06/03/2020 | 11:03

Andreea Bănică este o artistă de succes, o mămică dedicată, dar și o femeie extrem de frumoasă și de râvnită și nu este deloc de mirare faptul că atrage privirile tuturor, atunci când își face apariția undeva. Blondină, focoasă și cu forme apetisante, cântăreața este visul oricărui bărbat. 

Andreea Bănică a lăsat România și a fost, de curând, într-o vacanță de vis, tocma în Maldive. Soare, o plajă impecabilă și numeroase modalități de a te răsfăța: cam cu asta s-a „confruntat” blondina, pe toată durata șederii pe tărâmul desprins din Rai. Și, pentru că tot timpul își ține fanii la curent cu activirățile sale, la fel a făcut și acum. Dar…într-un mod aparte!

Andreea Bănică a postat pe contul ei de Instagram o fotografie de-a dreptul savuroasă! Îmbrăcată doar cu slipul de la costumul de baie, cu sânii goi, cu părul răvășit și cu o atitudine sexy, artista le-a oferit fanilor săi cea mai hot ipostază, așa că nu este de mirare că internauții au înroșit butonul de like și i-au făcut acesteia numeroase complimente. Ce-i drept…le merită din plin!

Aceasta nu este singura dată când Andreea Bănică pozează aproape goală, căci acum ceva timp, tot într-o vacanță exotică, vedeta a pozat complet goală, în cadă. Deși și-a atras mult hate, artista nu a ținut cont de părerile răutăcioșilor și a continuat să se expună în cele mai sexy ipostaze cu putință și să demonstreze că vârsta nu contează, ci important este să te simți bine în pielea ta și să ai o atitudine care să spună tot!