Imagine impresionantă. Un medic detașat în “iadul” de la Suceava și-a revăzut fetița după 10 zile, de la distanță

Publicat: 08/04/2020 | 08:27

Tratează pacienții infectați cu COVID-19 din Suceava, motiv pentru care, pentru o perioadă, și-a “abandonat” familia. Este povestea unui medic SMURD detașat în focarul din nordul Moldovei, nevoit să stea departe de cei dragi pentru a-și face datoria și a salva vieți.

VEZI AICI: SACRIFICIILE ENORME FĂCUTE DE ALINA, MEDIC REZIDENT. ȘI-A SERBAT ZIUA DE NAȘTERE LA SPITALUL DIN SUCEAVA, DEPARTE DE SOȚ ȘI COPIL: „MAMI, AM VENIT SĂ-ȚI SPUNEM…”

Cadrul medical a rezistat doar 10 zile fără să-și vadă fetița. A stabilit o întâlnire cu soțul, care a adus-o și pe micuță. Mama nu s-a putut apropia, însă, de copil. S-a mulțumit să o privească de la distanță, tocmai pentru a o proteja.

REVOLTĂ LA SUCEAVA. Pacient infectat cu COVID-19, plimbat 10 ore între spitale: ”Ne omoară cu zile!” (VIDEO)

Fetița a stat în mașină, la aproximativ patru metri de mama sa. Un trecător a surprins momentul emoționant, iar fotografia nu mai are nevoie de niciun comentariu.

O imagine impresionantă! Fără cuvinte ?? O mamă, medic detașat la Suceava să trateze bolnavii de coronavirus, și-a revăzut fetița după 10 zile, de la distanță. Atunci când oamenii dragi sunt în siguranță, iubirea nu ține cont de distanță”, este mesajul postat pe Facebook de cel care a realizat poza.