Ilinca Vandici regretă pictorialele nud făcute la începutul carierei sale! ”Umilință ca atunci n-am simțit niciodată în viața mea”

Publicat: 07/02/2020 | 18:13

Ilinca Vandici regretă nespus că în urmă cu mai bine de zece ani a acceptat să pozeze nud într-o revistă pentru bărbați. Vedeta a vorbit cu sinceritate despre dezamăgirea profundă pe care i-a creat-o tatălui său la acea vreme.

Într-un nou episod de pe canalul său de Youtube, prezentatoarea ”Bravo, ai stil” a dat cărțile pe față și a povestit despre una dintre cele mai mari rușini din viața ei – momentul în care tatăl ei a văzut pozele nud cu ea într-o revistă pentru bărbați.

”Umilință ca în momentul respectiv n-am simțit niciodată în viața mea. Rușine mai mare nu simțisem niciodată ca atunci, pentru că îl dezamăgisem pe cel mai important om din viața mea.”

Vedeta TV a spus că acel moment i-a schimbat complet percepția despre viață și modul de gândire. Dat fiind faptul că după acele pictoriale, Ilinca Vandici a stat cuminte, în umbră, fără să mai creeze probleme în familie.

”Tata mi-a spus atunci: înainte să faci orice, înainte să spui orice, gândește-te dacă mie mi-ar fi rușine cu ce faci sau ce spui. Și de atunci, orice fac, mă gândesc dacă tatălui meu i-ar fi rușine că fac asta sau spun asta. ”

Pe vremea când era o fată simplă din Oradea, cu aspirații înalte, Ilinca Vandici nu știa ce înseamnă timiditatea, iar primul pas către lumina reflectoarelor l-a făcut fix după ce și-a arătat sânii în fața aparatului foto. După pictorialul sexy, Ilinca Vandici a fost răsplătită cu postul de prezentatoare la B1 TV.