Ilinca Vandici, o mamă de nota 10! Ce scenariu o înspăimântă în legătură cu Zian: “Nu vreau să ajung în punctul în care mă…”

Publicat: 11/03/2020 | 20:13

Ilinca Vandici este o mamă de nota 10! Iar când nu se află pe platourile de filmare pentru emisiunea “Bravo, ai stil! Celebreties”, ea își dedică tot timpul fiului său, Zian, dar și soțului, afaceristul Andrei Neașcu. Ei s-au căsătorit în urmă cu aproape trei ani. În cadrul unui interviu acordat de curând, prezentatoarea TV a mărturisit ce scenariu o înspăimântă în legătură cu micul ei prinț.

Citește și: Ilinca Vandici regretă pictorialele nud făcute la începutul carierei sale! “Umilință ca atunci n-am simțit niciodată în viața mea”

Ilinca Vandici, o mamă de nota 10 pentru Zian

La 33 de ani, Ilinca Vandici reușește cu brio să mențină un echilibru între viața profesională și cea personală. Recent, frumoasa moderatoare de la Kanal D a acceptat să vorbească atât despre cariera în lumea televiziunii, dar și despre cum i s-a schimbat viața de când este și mamă, și soție. Zian are doi ani și șapte luni.

“(…). Zian e super cuminte, e un copil foarte cuminte, e un copil înțelept, înțelegător. El nu urlă, nu țipă, nu… decât dacă vrea el morțiș să facă ceva… și eu nu vreau, vreau să facă altceva. Altfel, el se joacă și singur 10 minute, dacă e cazul (…). Nu vreau să ajung în punctul în care mă duc cu el la magazin și se aruncă cu fundul de pereți și de pământ, că el vrea nu știu ce (…).

Eu sunt genul de om care trăiește, simte și face tot ce se întâmplă în clipa respectivă, atunci când sunt la filmări ma dedic acolo 100% și încerc să-mi fac treaba cât pot eu de bine, sunt obosită, resimt câteodată că sunt agitată, că nu mai fac față, dar cumva reușesc să-mi iau energia și să le duc pe toate la bun sfârșit, pentru că asta este ce mi-am dorit în viața asta. Mi-am dorit această carieră, mi-am dorit o familie, mi-am dorit un copil și atunci nu vreau să spun că nu mai pot”, a declarat Ilinca Vandici pentru jurnaliștii de la verdict.ro.

Citește și: Cu lacrimi în ochi, Ilinca Vandici își dezvăluie secretele dureroase după ani de tăcere: “Au fost 8 ore al dracului de grele. Am rămas cu traume”

Află de pe site-ul oficial al publicației Verdict ce îi spune prezentatoarea TV fiului său atunci când acesta îi cere o altă mașină și ea nu vrea să i-o cumpere.

Ilina Vandici, aproape 20 de ani de carieră în televiziune

Ilina Vandici are o experiență de peste 15 ani în lumea televiziunii, fiind una dintre cele mai cunoscute gazde de emisiuni TV. Ea este câștigătoare a concursului “Model of the Universe 2004” și, odată cu obținerea acestui titlu, ea și-a început cariera în televiziune. De-a lungul timpului, vedeta a moderat unele dintre cele mai iubite emisiuni printre care se numără: “D-Paparazzi” și “Bravo, ai stil!”. Ea a cochetat și cu actoria, făcând parte din distribuția filmului Jocul, dar și a telenovelei “Narcisa Sălbatică”. Ilinca Vandici a făcut primii păși și în lumea antreprenorilor anul trecut, când a lansat o colecție de produse de beauty cruelty free, vegane, care sunt 100% non-toxice.