Ilinca Vandici mai sexy ca niciodată! Vedeta s-a fotografiat doar în lenjerie intimă, iar fanii au luat-o razna

Publicat: 10/06/2020 | 19:19

Ilinca Vandici est una dintre prezențele cele mai sexy din showbiz-ul românesc. Vedeta are o experiență de peste 15 ani în lumea televiziunii, fiind una dintre cele mai cunoscute gazde de emisiuni TV.

De-a lungul timpului, vedeta a moderat unele dintre cele mai iubite emisiuni printre care se numără: „D-Paparazzi” și “Bravo, ai stil!”. Ea a cochetat și cu actoria, iar anul trecut a făcut primii păși și în lumea antreprenorilor și a lansat o colecție de produse de beauty cruelty free, vegane. (CITEȘTE ȘI: ILINCA VANDICI CRITICĂ DUR MODIFICĂRILE LA CARE APELEAZĂ UNELE FEMEI: ”MI SE PARE EXAGERAT, E ANORMAL SĂ ARĂTĂM TOATE LA FEL”)

Pe lângă o carieră înfloritoare, Ilinca Vandici are și o viață de nota 10. Iar când nu se află pe platourile de filmare pentru emisiunea „Bravo, ai stil! Celebreties”, ea își dedică tot timpul fiului său, Zian, dar și soțului, Andrei Neașcu. (VEZI ȘI: ILINCA VANDICI S-A ARĂTAT INTERESATĂ DE UN SHOW DE LA „CONCURENȚĂ”)

La 33 de ani, vedeta reușește cu brio să mențină un echilibru între viața profesională și cea personală și are grijă să nu uite și de ea. Ilinca Vandici este într-o formă de zile mari și nu s-a sfiit să le arate asta și fanilor ei de pe Instagram.

Ilinca Vandici, fotografii doar în lenjerie intimă

Recent, vedeta de la Kanal D a postat pe contul personal de Instagram unele imagini care o încins imaginația fanilor. Aceasta s-a fotografiat doar în lenjerie intimă și a însoțit pozele de un comentariu în care explică importanța unui stime de sine ridicată și modul prin care ea a reușit să treacă peste toate complexele și să se simtă bine în pielea ei.

„Cel mai important este să te iubești! Să te iubești exact așa cum ești, să te accepți și să ai grijă de tine! Să ai grijă ce spui, ce faci, ce mănânci, cum te porți. Ani de zile m-am luptat cu lipsa de încredere în mine. Au fost perioade delicate din viața mea. Orice articol apărut în presă, mă făcea să îmi pun întrebări și să mă îndoiesc de mine. Am ajuns în punctul în care mă iubesc, fără a fi narcisistă și sunt fericită că sunt mamă, soție și fiică! Mi-am dat seama ce frumos este să fii femeie și ca într-o societate condusă de reguli și categorii, este important să fii TU!”, a scris Ilinca Vandici.