Ilinca Vandici a recunoscut tot: „N-am vorbit până acum de teamă. Da, am fost înşelată”

Publicat: 07/12/2019 | 16:52

Ilinca Vandici are o familie frumoasă alături de soţul ei, Andrei Neacşu, şi fiul lor. Chiar dacă acum este o femeie împlinită şi fericită, vedeta recunoaşte că a trecut prin momente grele, a fost înşelată, iar faptul că se complăcea într-o astfel de situaţie şi arăta întotdeauna doar zâmbetul de pe buze, o făcea să nu mai aibă încredere în ea, nici pe plan persoanal, dar nici pe cel profesional.

Da, și eu am fost înșelată! N-am vorbit despre acest lucru până acum de teamă, însă acum simt că voi veți înțelege și mai bine cine sunt, prin dezvăluirile pe care vi le fac… O relație de iubire poate avea din păcate și părți mai puțin fericite pe care nu trebuie sa le lăsam sa ne copleşească! (…) Nu mai m-ai recunoscut, pentru că nu mai eram eu.

Nu mai era nimic autentic la mine. Jucam un rol şi îl jucam perfect. Eram veşnic zâmbitoare, aranjată, relaxată când eu de fapt în sufletul meu eram terminată. Aveam stări de anixietate în momentul în care eram singură. Nu mai aveam încredere în mine, absolut deloc pentru că odată cu frustrările astea din plan sentimental au ajuns să le am şi în plan profesional. Îmi ziceam că nu mai sunt bună nici la muncă, dar parcă nu mă mai descurc.. Eram o marionetă. Eram o păpuşă, o jucărie pentru el„, a mărturisit Ilinca Vandici.

Soţul Ilincăi Vandici este extrem de gelos

Ilinca Vandici apare des în fața camerelor de luat vederi, având în vedere că are o carieră în televiziune, însă nu și soțul ei, Andrei Neacșu. Tânărul preferă să fie discret și nu îi place să se afișeze la evenimentele mondene, nici măcar pentru soția lui. Astfel, vedeta își face apariția singură sau însoțită de unii colegi de trust.

Chiar dacă Ilinca Vandici onorează invitațiile singură, asta nu înseamnă că soțul ei nu este gelos. Ba din contră, are foarte mare grijă să nu facă vreun lucru care s-ar putea interpreta, potrivit spuselor ei, care mai precizează că nici măcar nu se uită la vreun bărbat, deoarece îi este frică.

Nu-mi mai permit să sun niciun domn să vină după mine, având în vedere că-s măritată. Doamne ferește. Îi împachetează Andrei pe toți, îi aliniază imediat. Mai bine vine soția bolnavă, răcită, decât să apeleze la vreun ajutor. Imediat scoate ce-i mai rău din el. Mi-e frică, nu pot să fac așa ceva. Mi-e foarte frică.

Nu mă uit în stânga, nu mă uit în dreapta. Nu accept nimic. E, acum portiera poate să-mi deschidă, să-mi dea o mână, să mă ajute să cobor sau să urc în mașină, dar atât. Nu să sun eu pe cineva anume să mă ajute. Nu!”, a povestit Ilinca Vandici pentru Libertatea.ro.