Ilinca Vandici a părăsit platourile de filmare și s-a izolat în casă! „Asta mă ajută să trec mai ușor peste această perioadă”

Publicat: 01/04/2020 | 22:53

Din cauza epidemie de coronavirus Ilinca Vandici a luat o pauză de la activitățile ei și a decis să se autoizoleze la domiciliu alături de soțul și băiețelul ei. Vedeta vrea să fie în siguranță și respectă toate regulile pe care le-au impus autoritățile.

Zilele în autoizolare par să treacă ușor pentru prezentatoarea emisiunii „Bravo,ai stil!”. Se bucură de prezența celor dragi și se relaxează. Deși îi lipsește agitația de pe platourile de filmare, Ilinca nu se plictisește nici acasă. Își petrece majoritatea timpului alături de fiul său Zian și în fiecare zi au tot felul de activități noi. (CITEȘTE ȘI: DE CE A VRUT ILINCA VANDICI SĂ ÎȘI FACĂ OPERAȚIE ESTETICĂ ȘI CUM S-A ÎMPĂCAT CU ACEST ”DEFECT”)

„Tot acest timp cât stau acasă nu este unul pierdut, ci este timp câștigat. Mămicile vor înțelege și mai bine ceea ce urmează să le transmit: în momentul în care ai un copil, nu ai cum să te plictisești. Copilul are nevoie de tine în fiecare clipă, așa că eu și fiul meu avem împreună tot felul de activități. Stăm în casă, citim povești, ne jucăm cu plastilina, pictăm, facem lego, mai ieșim în curtea casei la aer, dar ce este mai important, stăm acasă și respectăm întocmai reglementările autorităților”, a declarat Ilinca Vandici pentru Libertatea.

„Acum am mai mult timp și pentru mine”

Deși Zian îi ocupă majoritatea timpului, Ilinca reușește să se bucure și de unele momente de singurătate. Chiar dacă stă doar acasă vedeta nu a uitat de sport. Face în fiecare zi exerciții și are grijă să se mențină în formă. (VEZI ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ, DE FAPT, ÎN CULISELE EMISIUNII BRAVO AI STIL. IMAGINI NEMAIVĂZUTE LA TV CU ILINCA VANDICI ȘI CĂTĂLIN BOTEZATU. VIDEO)

„Acum am mai mult timp și pentru mine… Când nu mă uit la filme, citesc. Incredibil, dar acum fac mai mult sport. Înainte mergeam de 2,3 ori pe săptămână la sală, iar acum nu trece o zi fără să nu fac sport acasă. Asta mă ajută să trec mai ușor peste această perioadă”, a mai spus Ilinca.