Ilinca Vandici a dezvăluit cum a fost înșelată de Ciprian Marica: ”Aflam de infidelitatea lui!”

Publicat: 13/04/2021 | 20:55

Ilinca Vandici a spus-o cu cuvintele ei: a fost înșelată de Ciprian Marica! Vedeta, care a avut o relație de lungă durată cu fostul fotbalist, acum patron al echipei de Liga a 2-a Farul Constanța, a detaliat și cum l-a prins, în dese rânduri.

Ilinca Vandici a dat un interviu incendiar într-un podcast al actorului Radu Țibulcă în care a spus totul despre relația cu Ciprian Marica, alături de care plănuia chiar să ajungă în fața altarului. Vandici avea să dezvăluie că a fost înșelată de cel care îi era iubit, mai mult, a aflat de fiecare dată când Marica a călcat strâmb. (CITEȘTE ȘI: CE A POSTAT ILINCA VANDICI PE INSTAGRAM DUPĂ CE ”EX-UL” EI, CIPRIAN MARICA, A FOST PRINS LA HOTEL CU SOȚIA ALTUIA)

Ilinca Vandici a spus-o în direct că a fost înșelată de Ciprian Marica: ”Aflam de infidelitatea lui!”

Întrebată de moderator cum reușea să afle, Ilinca Vandici a răspuns fără ezitare: ”Nu știu să-ți spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu”. Ilinca Vandici avea să continue dezvăluirea siropoasă. ”Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa”, a povestit Vandici.

@videoviral1097#fy #foryou #foryoupage #viral #foloow #romanian #????????

♬ sunet original – Video.Viral

Radu Țibulcă avea s-o întrebe care erau motivele certurilor. ”Infidelitatea lui! A lui, doar nu a mea”, a spus Vandici. ”Iarăși vin și îți spun: Crezi în destin? Crezi în soartă? Crezi în karma? Aflam! Nu știu să-ți spun cum, dar aflam”, a aprofundat Ilinca Vandici subiectul.

Ilinca Vandici: ”Cu Bianca, la fel!”

Ilinca Vandici avea să povestească, în urmă cu ceva timp, cum Ciprian Marica a trimis mesaje siropoase unor vedete din showbiz, între care Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu. „Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?”. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată. (NU RATA: CE A POSTAT ILINCA VANDICI PE INSTAGRAM DUPĂ CE ”EX-UL” EI, CIPRIAN MARICA, A FOST PRINS LA HOTEL CU SOȚIA ALTUIA)

Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă” a spus Ilinca Vandici, la momentul respectiv.