Ilie și Ioana Năstase, momente speciale în ziua de Paște. Cum s-au afișat cei doi pe rețelele de socializare

Publicat: 04/05/2021 | 08:51

Chiar dacă au anunțat că divorțul este iminent, Ilie și Ioana Năstase nu au putut sta departe unul de celălalt în ziua de Paște. Așadar, cei doi s-au văzut și au petrecut sărbătorile pascale ca o adevărată familie. 

Pentru că sărbătorile se petrec alături de familie, nici Ioana și Ilie Năstase nu au făcut rabat de la această regulă. Astfel că s-au strâns în jurul mesei și au petrecut alături de persoane dragi lor și mai că ne fac să ne gândim că ar fi posibilă o împăcare.

CITEȘTE ȘI: IOANA NĂSTASE, DECLARAȚII DESPRE NOUA VIAȚĂ ALĂTURI DE ILIE: „SUNTEM ÎN POST, MAI IERTĂM ŞI NOI” 

Ioana Năstase: „Decizia divorțului nu mă face să-mi schimb atitudinea”

Cu toate că lucrurile nu au fost tocmai roz între ei –  ne amintim episodul în care fostul mare tenismen a fost violent cu ea – Ioana Năstase a decis ca aceste sărbători să le petreacă alături de Ilie Năstase. Poate pentru că de sărbători toată lumea are tendința să fie mai bun sau poate doar a fost empatică, cert este că Ioana, în urmă cu câteva săptămâni, declara că divorțul nu o va face să-și schimbe atitudinea față de Ilie Năstase.

“Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă.

Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el”, a declarat Ioana Simion, potrivit click.ro, în urmă cu două săptămâni.

VEZI ȘI: CE ARE DE GÂND SĂ-I FACĂ FOSTUL MARE TENISMEN SOȚIEI SALE? IOANA NĂSTASE FACE DECLARAȚII TĂIOASE: „EU NU SUNT GENUL SĂ TOLEREZ”

Sursă foto: facebook.com